5800 navigasyonu ücretsiz kullanım..Bizzat nokia 5800 da denendi

Sponsorlu Bağlantılar

sunarda

Üye
    Konu Sahibi
5800 navigasyonu ücretsiz kullanım..Bizzat nokia 5800 da denendi
Arkadaşlar çoğu kişi bu sorunu yaşıyor.ücretsiz çalıştırmak için ama tam olarak anlatılmadığını gördüm. Ve anlatmaya karar verdim.

Önce telefonunuzda haritalardan konumlamayı seçin ardından karşınıza çıkacak olan seçeneklerden konumlama sunucusunu seçin.Orada otomatik,herzaman sor ve kapalı seçenekleri çıkacak önünüze.Buradan kapalı seçeneğini seçerek konumlama sunucusunu kapatın.
Daha sonra haritadan ayarlar-internet ve oradan bağlantı seçeneğini çevirim dışı yapın.
Bu aşamalardan sonra navigasyonu ücretsiz kullanabilirsiniz.Yalnız bu ayarları yaptıktan sonra gprs bağlanmak 5dk falan sürüyor yani biraz beklemek gerekiyor.Bizzat denedim ve oldu şuan hala bu şekilde ücretsiz kullanıyorum. Unutmadan gprs bağlanmak açık ücretli olun yada olasın kezinlikle açık alanda olmanız lazım(Araçda yada yolda)gprs açık alanda bağlanılabiliniyor.ev gibi kapalı alanlarda bağlanamassınız.Bağlansanız bile ara ara bağlantı kopar.

• Beğen
Tepkiler: okan_zor ve _reflex_

maktama

maktama

Üye
Arkadaşlar çoğu kişi bu sorunu yaşıyor.ücretsiz çalıştırmak için ama tam olarak anlatılmadığını gördüm. Ve anlatmaya karar verdim.

Önce telefonunuzda haritalardan konumlamayı seçin ardından karşınıza çıkacak olan seçeneklerden konumlama sunucusunu seçin.Orada otomatik,herzaman sor ve kapalı seçenekleri çıkacak önünüze.Buradan kapalı seçeneğini seçerek konumlama sunucusunu kapatın.
Daha sonra haritadan ayarlar-internet ve oradan bağlantı seçeneğini çevirim dışı yapın.
Bu aşamalardan sonra navigasyonu ücretsiz kullanabilirsiniz.Yalnız bu ayarları yaptıktan sonra gprs bağlanmak 5dk falan sürüyor yani biraz beklemek gerekiyor.Bizzat denedim ve oldu şuan hala bu şekilde ücretsiz kullanıyorum. Unutmadan gprs bağlanmak açık ücretli olun yada olasın kezinlikle açık alanda olmanız lazım(Araçda yada yolda)gprs açık alanda bağlanılabiliniyor.ev gibi kapalı alanlarda bağlanamassınız.Bağlansanız bile ara ara bağlantı kopar.
Tşekkürler ama
1)konu bilmem kaç defa açıklandı, bilmem kaç defa konu açıldı. Birazcık bile araştırmayan böyle sorunlar yaşıyor.
2)gprs değil gps. gprs bir internet bağlantı hız(teknolojisi) terimidir.

SilentOne

SilentOne

Üye
zaten bu yolu bunulanı bir yüzyıl oldu galiba :D

iboca

Üye
SLM ARKADAŞLAR 5800 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM BİDE 5800 NAVİGATİON VARMIŞ ARASINDAKİ FARK NE BİLMİYRUM ACABA 5800 HAKINDA DONUYO DİYOLAR DORUMU ALİMİ ACAMA 5800 MO 5800 NAVİGATONMU TERCİHİNİZ NEDİR BİDE ANTEPTEYİM BEN ACABA NERDEN ALİM TEKNOSAMI BAMUKMU BİDE DİSBİRÖTÖR DİYOLAR ANLAMADIM MSN ADRESİM BURDA YARDIMCI OLACAK ARKADAŞLARI BEKLİYORUM LÜTFEN [email protected]

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
ovi maps'in yeni güncellemesini yükleyince zaten bu ayarlar yapılı oluyo + Konumunu hemen buluyo. Ne kontör istiyo nede wi-fi direk ve anında buluyo. :oke:

ozanazy

ozanazy

Üye
5800 navi edition yok sanırım piyasada. Navigasyon bedava nav edition'da normallerşnde ovi maps'i kendin kurup da bedava yapabilirsin. Nav Editionda GPs daha iyi çekiyo diyen var ben denemediğim için biliyorum.

fredomcu

Üye
haritada konumlama yada konumlama sunucusu diye bişey yazmıyor

ozanazy

ozanazy

Üye
Bilmeyenler varmış demek ki :D

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
5800 navi edition yok sanırım piyasada. Navigasyon bedava nav edition'da normallerşnde ovi maps'i kendin kurup da bedava yapabilirsin. Nav Editionda GPs daha iyi çekiyo diyen var ben denemediğim için biliyorum.

navinin xm den farkı yok gps si falan ikisininde aynı sadece kasası güzel navinin :ehe

konuya gelince defalarca verildi ama yararlı olabilir teşekkürler. :oke:

karatren1907

Üye
yaw cok ugrasmayin. Google maps indirin sanirim 4.1 versiyonu maxicep.de var. En kolayi bu......

Üst Alt