5800 navigasyon ile ilgili bir sorum olacak..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5800 cı

5800 cı

Üye
    Konu Sahibi
5800 navigasyon ile ilgili bir sorum olacak..
Abilerim bende 5800 xm var.Navigasyon olarak Garmin Mobile XT v5.00.50 kullanıyorum.Ben bu programla açık şekilde İstanbul'dan Sinop'a gidebilirmiyim yani ısınma olur ama bir zararı olurmu veya başka birşey.Değerli cevaplarınızı bekliyorum..

tülü09

Üye
arkadşm uzun süreli kullanmlarda tel ısınıyo malesef ve kendini resrtlyo bnce 1 saatte bir rli 5 dk kapt snra kullanmaya dewm

Şehriyar

Şehriyar

Üye
benim sygic veya nokia haritalar kullaninca 60 km lik yolda isindi.. Sarjdanda cok fazla yiyor benden soylemesi.. Bi arac sarj cihazi sart.. Iyi yolculuklar :)

5800 cı

5800 cı

Üye
    Konu Sahibi
arkadşm uzun süreli kullanmlarda tel ısınıyo malesef ve kendini resrtlyo bnce 1 saatte bir rli 5 dk kapt snra kullanmaya dewm

Sağol abicim ya aslında klavuzunda normal yazıyo ama ben yinede korkuyorum telefonuma aşırı değer veriyorum o yüzden bu kadar korkuyorum bencede arabada ya bir yedek batarya yada araç şarj cihazı şart bu uzunlukta ama şarj cihazı daha akıllıca batarya çok pahalı yan sanayi alsam allah korusun bi kaçak olur telefonu patlatırız acaba telefonun arkasına bi fan mı bağlasam ne yapsam :D

--------------- Ekleme ---------------

benim sygic veya nokia haritalar kullaninca 60 km lik yolda isindi.. Sarjdanda cok fazla yiyor benden soylemesi.. Bi arac sarj cihazi sart.. Iyi yolculuklar :)

Çok teşekkürler abicim

lord_keles

lord_keles

Üye
Dostum mukemmel fikir bak sen buldun fan iste....navigasyon acikken telin arka kapagini cikar araca sabittle telin arkasini kucuk arac fani tak ve calistir cok ses ciaranlar olmasin bu arada telide arac sarzi bagli olsun olay bu .....cok mu abattim ne ... :)

5800 cı

5800 cı

Üye
    Konu Sahibi
Dostum mukemmel fikir bak sen buldun fan iste....navigasyon acikken telin arka kapagini cikar araca sabittle telin arkasini kucuk arac fani tak ve calistir cok ses ciaranlar olmasin bu arada telide arac sarzi bagli olsun olay bu .....cok mu abattim ne ... :)
harbiden oluru yaf :kop:

erali5800

erali5800

Üye
Ara sıra klimayı soğuğa alıp önüne koyun, bişey olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt