5800 nasıl bozabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya aslında fazla uğraşmana gerek yok bozmak için. bi kaç gün sık sık mesaj yaz ekranı sersemleşmeye başlıyo zaten. dokunmatiği bozuldu dersin sorana da..

LimePie

Üye
arkadaş doğru diyor birine ver dursun onda kayboldu bir yere koymuştum ama bulamadım de biraz mantıklı

umut681

Üye
telefonu açın vidasıyla beraber siyah bir çip göreceksiniz ona bir damla çamşır suyu damlatın sonra kurulayın telefon iptal.Servis bile anlamaz temiz yaparsanız

mardok

Üye
üst ekranı çıkar kasa ile üst ekranı tutan bir film var o kasadan çıkarırsan dokunmatik bozulur servis kullanıcı hatası der(benimki dememişti ) o zaman gider
sonra 60-70 tl verirsin yaparlar sana kalmış

Suya batır çıkar, tuvalette düüştü dersin ama yemez, bardağıma kolumu çarptım su döküldü felan de.

zibidi39

Üye
aılenle boktan bı sebep yuzunden kavga et sonra duvara fırlat

Red.Eye.

Üye
5800 la biraz uras o kendiliginden bozulur bu kadar seyle urasmA! ! !..... xD

telefonu açın vidasıyla beraber siyah bir çip göreceksiniz ona bir damla çamşır suyu damlatın sonra kurulayın telefon iptal.Servis bile anlamaz temiz yaparsanız

arkadaş haklı ama ben çamaşır suyu değil de kola damlatmıştım servis bile anlamadı

En basitini söylüyorum güncelleme yaparken tam güncelleme yüklenirken fişi çek bir daha açılmaz telefonun..

pcwolf

Üye
Sen o telefonu bile bile bozacaksın sana sözde telefon alacaklar, hadi alsınlar da ondan ne hayır görecen sana en yakın insanları kandırarak birşey alacan...
Telefonu değiştirirler sen başka model istersin yine konu açarsın.

valla arkadaşım bulamayanlar var bence yapma yetinmeyi bilmelisin...

nsoftg

Üye
en garanti yöntem sıvı teması...

Sat ve çalındığını veya kaybolduğunu söyle veya tualete düşürüp üzerine sifonu çek...

on numara fikirler

)))) tuvalete git ve onu deliğine düşür ))) artık fareler kullanır

DPool

Üye
Aileni ikna etmeye çalış.Ne derdin var telefonu bozuyosun .Diyelim telefonu bozdun.Ama ailen sana yeni telefon almayı kabul etmedi diyelim.Kalırsın öyle 1200 a

jog50

Üye
5800 bozmaya çalışmana gerek yok zaten doğuştan arızalı bı telefon benımkı kendı kendıne bozuldu servis falan yapamıyo zaten

lolaman

Üye
Telefona bıçagı sok sonra düştü ve patladı de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...