ya ne demezsin ram 128 işlemci 434 baya bi özellik oysa 440 civarlarında gio var ram 256 ''800''mhz işlemci canavar gibi kaba da değil problemide yok sadece video kalitesi düşük müzik te 5800a benzemez ama seni de üznez
ben 5800 kullanıyorum 10 aydır hayatta kullandığım en iyi ve en memnun olduğum telefon kesinlikle tamamen şans işi herşeiyle süper cep bilgisayarı kullanıyormuşum gibi bütün ihtiyaçlarımı karşılıyor bana gerekenbütün programları yükledim herşey çok güzell maşallah nazar değmesin
Kabul edin artık 3 senelik eski bir cihazdan bahsediyoruz kalas gibi en çekici yeri grafikleri renk 16m diye yoksa ram işlemci ekran rezistif youtube da 3 dk'lık video bile izleyemiyorsun bellek doluyor var da var...
Ben Youtube'da hiç sorun yaşamadım 5 dk.lık video da çok izlediğim oldu hafıza dolu hatası almadım.
7 MB'lık bi siteye girmiştim aşırı resim doluydu site o zaman hafıza dolu uyarısı aldım bu da 5800 için doğal sanırım..
Ben Youtube'da hiç sorun yaşamadım 5 dk.lık video da çok izlediğim oldu hafıza dolu hatası almadım.
7 MB'lık bi siteye girmiştim aşırı resim doluydu site o zaman hafıza dolu uyarısı aldım bu da 5800 için doğal sanırım..