emrahuzun84 Üye 5800 da program çalıştı fakat kesim yapılacak aralıkları seçtikten sonra save ye tıklayınca telefon kilitleniyor.program signed her şeyi yaptım problemi çözemedim.her seferinde kesim işlemini yapamayıp program kilitleniyor
5800 da program çalıştı fakat kesim yapılacak aralıkları seçtikten sonra save ye tıklayınca telefon kilitleniyor.program signed her şeyi yaptım problemi çözemedim.her seferinde kesim işlemini yapamayıp program kilitleniyor
cengo 2 Üye Yahu arkadaşlar bu programı nasıl yüklerim ----------Eklendi @ 23:13:37 ---------- Yazıldı @ 23:11:59 ---------- Bu programı nasıl yüklerim
Yahu arkadaşlar bu programı nasıl yüklerim ----------Eklendi @ 23:13:37 ---------- Yazıldı @ 23:11:59 ---------- Bu programı nasıl yüklerim
phasan Üye teşekkurler ----------Eklendi @ 22:58:50 ---------- Yazıldı @ 22:56:58 ---------- yukledım çalısmadı tel n97
teşekkurler ----------Eklendi @ 22:58:50 ---------- Yazıldı @ 22:56:58 ---------- yukledım çalısmadı tel n97
flawless_kyo Üye arkadaşlar c6v41 yazılım yüklü bu proyu yüklüyüyorum ama pyhyon runtime yükleyemiyorum sorunu nasıl çözebiliriz
arkadaşlar c6v41 yazılım yüklü bu proyu yüklüyüyorum ama pyhyon runtime yükleyemiyorum sorunu nasıl çözebiliriz