Uygulama içerisinde yazı değişimi

Sponsorlu Bağlantılar

Buhara15

Üye
    Konu Sahibi
Uygulama içerisinde yazı değişimi
Arkadaşlar Birtane lockscreen uygulaması var tuş açarken iptal (cancel) diye bir yazı var değiştirmek istedim ama ne yaptıysam değişmedi dil dosyalarının içinde falan aradım benzerlerini tek tek istediğimi yazdım Ama inat edip değişmedi o yazı acaba farklı bir yerde mi dil dosyaları başka bir konumda olur mu sizce Default türkçe ingilizce dil dosyaları vb baktım birkaç programla ama olmadı bilen varsa bana yardımcı olabilirimi...

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Smali dosyalarında da olabilir, dosyayı eklemeyi denerseniz bakma şansımız daha yüksek olacaktır.
Konunun konumu ve başlığı değiştirilmiştir, başlık konuyu özetler nitelikte olmalıdır.
İyi forumlar.

Buhara15

Üye
    Konu Sahibi
Tesekkur ederim. Uygulamaya özel yazılar ekleyip editledigim için burada paylaşmadım.. apk editör mt manager gibi uygulamalar ile baktım bulamadım. Resource Androidmanifest vb yerlerde de bulamadım yaziyi malesef yani iptal ile ilgili tüm yazıları değiştirdim ama o ana ekranda çıkan iptal yazısı bir türlü degismiyor

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Dediğim gibi apkeditor ile smali kodlamasında aramanız sanırım çözüm olacaktır, belki kodlama aşamasında telefonun varsayılan diline göre alıyor olabilir, birde o görüntü de olabilir resim dosyalarına da bakmayı deneyin.

• Beğen
Tepkiler: Buhara15

Buhara15

Üye
    Konu Sahibi
Dediğim gibi apkeditor ile smali kodlamasında aramanız sanırım çözüm olacaktır, belki kodlama aşamasında telefonun varsayılan diline göre alıyor olabilir, birde o görüntü de olabilir resim dosyalarına da bakmayı deneyin.
Sanırım dediğin gibi telefon dilinden alıyor dili İngilizce yapınca iptal yazan yer otomatik Cancel olarak değişti bu dil dosyasında nasıl degistirebirim peki

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Kodlama aşamasında smali dosyalarını düzenlemeniz gerekir fakat bu uygulamayı bozabilir yanlış silinen değiştirilen bir kod, biraz zaman harcayarak deneme yaparak belki bir faydası olabilir ama olmama ihtimali çok yüksek.

• Beğen
Tepkiler: Buhara15

Üst Alt