geneluye Üye muhteşem abicim eline koluna sağlık --------------- Ekleme --------------- bi dakka yha telefon kapandı açılmıyor servis felan perişan oldum telefon açılmıyor inat etti yha abicim programdan mikrop mu bulaştı ne oldu yha ? --------------- Ekleme --------------- oh be açıldı ama tema silinmiş neyse her şey eski haline döndü eski temamı kullanıyorum mutluyum tşkler
muhteşem abicim eline koluna sağlık --------------- Ekleme --------------- bi dakka yha telefon kapandı açılmıyor servis felan perişan oldum telefon açılmıyor inat etti yha abicim programdan mikrop mu bulaştı ne oldu yha ? --------------- Ekleme --------------- oh be açıldı ama tema silinmiş neyse her şey eski haline döndü eski temamı kullanıyorum mutluyum tşkler
CoDeYs Üye Konu Sahibi KEW RC' Alıntı: bncede Genişletmek için tıkla ... iphone düşmanlıgına hayr dostluga evet
excalybur60 Üye mstfckmk' Alıntı: laf olsun torba dolsun. maşallah mayıstan bu yana 2000 e yakın mesajı nasıl attın acaba ben 2007 den bu yana 500 mesaj zor atmışım Genişletmek için tıkla ...
mstfckmk' Alıntı: laf olsun torba dolsun. maşallah mayıstan bu yana 2000 e yakın mesajı nasıl attın acaba ben 2007 den bu yana 500 mesaj zor atmışım Genişletmek için tıkla ...
SilentOne Üye oguzcankral' Alıntı: biz iphone deil iphone bize benzesin Genişletmek için tıkla ... hee o bize bnzesin
oguzcankral' Alıntı: biz iphone deil iphone bize benzesin Genişletmek için tıkla ... hee o bize bnzesin