5800 müzik kasması..?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Legendary_484

Legendary_484

Üye
    Konu Sahibi
5800 müzik kasması..?
ya arkadaşlar şu stupid 5800 da müzik açtığımızda menüde oluşan kasmayı engellemek için yapabileceğimiz hiç bişey yok mu? 61 mb ram serbest ama müzik açmak işlemciye adeta işkence yapıyo

Mrt045

Üye
allah allah bende öyle birşey yok.

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
format at

Legendary_484

Legendary_484

Üye
    Konu Sahibi
allah allah bende öyle birşey yok.

Yapma arkadaşım bu her 5800da var müzik aç hoparlör kulaklık fark etmez uygulamalar arasında yukardan aşağıya inerken takıla takıla iniyo...

Legendary_484

Legendary_484

Üye
    Konu Sahibi

bende yok böyle birşey genelleme yapma

Ya tanıdığım bütün 5800 kullananların böyle okulda olsun dersanede olsun... Sizin kasmadan anladığınız ne?

---------- Eklendi @ 19:01:47 ---------- Yazıldı @ 19:00:33 ----------

bilgisayarım servisten gelince video çeker koyarım. Siz de gösterin şu kasmayan telefonlarınızı merak ettim doğrusu

---------- Eklendi @ 19:03:15 ---------- Yazıldı @ 19:01:47 ----------

Formattan falan değil arkadaşım müzik açınca sadece bakın altını çiziyorum sadece menüde kasma oluyor...

Legendary_484

Legendary_484

Üye
    Konu Sahibi
bekleyin youtube a geliyo video

Legendary_484

Legendary_484

Üye
    Konu Sahibi
buyrun arkadaşlar video kalitesi mobilden yüklediğim için biraz düşük ama dikkatli izlerseniz kasılmaları görebilirsiniz...

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bende kasma yok. Gayet güzel tepki veriyor telefon. Galiba ben Allahin şanslı bir kulumuyum :)

erngzl

Üye
Bu sorun çoğu telefonda var bu bi sorun değil uygulamalarda yeni klasör yap yüklediğin uygulamaları oraya taşı böyle bi sorun kalmayacaktır mesela bunu ekran kartı düşük bilgisayarda oyun oynadığımızda da kasmalar meydana gelir buna benzetebiliriz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt