5800 Modifikasyon Sorularım/Sorunlarım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The-Ice

The-Ice

Üye
    Konu Sahibi
5800 Modifikasyon Sorularım/Sorunlarım
Öncelikle iyi geceler MaxiCEP ailesi
Benim bu modifikasyon hakkında baya bir kafam karıştı.
1)Orjinal C6 gibi olurmu.
2)Kasma yapar mı?
3)Geri alınır mı?
4)Herhangi teknik yada mekânik bir sorun doğurur mu?
5)Hafızamdakiler gider mi?
6)En çok tavsiye edilen ve güvenli olan hangisidir nedir?

Kurulumu hakkında hiç bir bilgim yok bana yardım edebilecek var mı?

uzmburak

uzmburak

Üye
1 orjinal c6 gibi olurmi gibi derken tam anlayamadim c6 nokia nin tel modelidir cfw lerde ise bu telefonun isletim sistemini 5800 a uydurulmasidir diye biliyorum yani orjinal c6 ozelliklerini bekleyemezsin:)
2 kasma indirdigin cfw ye gore degisir kasma yapmayan cok hizli cfwler var
3 tabiki geri alinir orjinal versiyonuna gore fw dosyalarini bulup kurarsan eski haline doner
4 hata yapmazsan bir sorun olusmaz ha birde indirdigin cfwnin yazilimindan kaynaklanan hata yoksa
5 verilerin tabiki silinir yedek almak sart kurmadan once hafiza kartini bicimlendirirler genelde
6 ben pandorayi sevdim ama o gecikicekmis onun yerine latinolu bisey vardi onu denicem bugun yarin:) ayrintili bilgiyi sistem modifikasyon uygulamalari bolumunden edinebilirsin:)
umarim yardimci olmusumdur...

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
aynen bende modifiyeli kullanıyodum eskisine geçtim. He neden geçtin diye sorarsan bazı bana lazım olan uygulamalarımı açmıyodu aslında yükleniyor ama cfw düzenleryen yer kazanmak amacıyla bazı bileşenler siliyorlar kasılmasın diye. Ama gene geçicem çünkü gerçekten şu an cihaz çok yavaş gibi geldi TAVSİYE EDERİM...:oke:

The-Ice

The-Ice

Üye
    Konu Sahibi
Yardımlarınız için teşekkür ederim ama cfw seçiminde kararsızım.

uzmburak

uzmburak

Üye
pandora iyi gorunuyo ama suan latino yapicam pandora cikmicakmis

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
C6 fwsi değil ama Blackstar ı tavsiye ederim çok hızlı şık ve güzel bir cfw. C6 için pandora baya iyiydi fakat yeni düzeltmeler için yeni linkler eklenecek oda baya gecikecekmiş. bakalım ne olacak

The-Ice

The-Ice

Üye
    Konu Sahibi
BlackStar ne peki tam olarak? Bir de yav bu 5800'da çalışan programların CFW'de çalışmama durumu olur mu? Birde CFW yaptıktan sonra yapılmaması gerekenler neler?

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
uygulama çalışmamazlık olarak tek bildiğim bazılarında java problemi oluyor java program - oyunlar yükleniyor fakat açılmıyor. fakat daha sonra javayı telefona kurabiliyorsun. cfw yi yaptıktan sonra kendine göre menü düzeni ayarlar vs yapacaksın yedeklerini telefona alacaksın vs. Blackstar ise (benim bildiğim) 5800 ın orjinal yazılımının üstünde düzenlenmiş yazılımdır sadece 5800 yazılımı içerir c6 gibi ev ekranı sağlamaz. telefonun hızlı olmasına özen gösterilmiştir. Kotukoylu yapmistir. şu anda onu kullanıyorum çokda güzel menü geçiş efektleri felan hiç bi hatası yok bana göre. tavsiye ederim.

yalnız cfw kurarken telefona iyi öğrenmen lazım ve eksiksiz yapman lazım herşeyi yoksa telefonun açılmayabilir.

NOT: burada yazdıklarımla heveslenip bi fw de ben kuruyum telefona diyerek fw kurarken yanlış işlem gibi hatalar yapıp telefonda oluşabilecek zararlardan sorumlu değilim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt