5800 micro sd 16 hafıza kartı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ozan_durak

ozan_durak

Üye
    Konu Sahibi
5800 micro sd 16 hafıza kartı
Arkadaşalar hepimiz biliyoruz ki 5800 xpressMusic bir müzik telefonu geniş kapsamlı müzik arşivi olan kişiler için (örneğin ben)8 gb yetmeyebiliyor.16 gb micro sd hafıza çıktı 5800 XM desteklemekte Ancak telefoncular telefonun donduğunu söylemekte ne kadar doğru!! Yorumlarınızı bekliyorum:bigstar:

futbol123

futbol123

Üye
bildiğim kadarıyla 16gb kaldırıyor ama kasma yapabilir

umt_06_66

Üye
paylaşım için tesekkürler

kuvvetmira1984

Üye
16 gb duyunca bende sevinmiştim ama telefonu 8 gb bile kasıyor 16'yı düşünemiyorum bile herhalde telefon çöker iyisimi biz 8'de kalalım.:naughty:

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
ben 16gb aldım taktım.
Hiç donmuyor 8 neyse 16 da aynı
Müzik ve video kliple tepeleme doldurdum tamamını ilk taktığımda neyse yine aynı telefoncular ne biliyor ki?
Program ayrı bir şey hafıza kartınız 4gb bile olsa program yüklediğinizde yine kasa
Donmanın doluluk oranı ile değil ne ile doldurduğunuzla alakası vardır.
50-60 program yükleyin kasmaya başlar ama Tıka basa müzik ve video yükleyin bişe olmaz ;)

fnldstntn

Üye
bu konu hafıza kartının boyutuyla ilgili değil hafıza kartının ne kadar dolu olduğuyla ilgili...

onur298

Üye
16 gb duyunca bende sevinmiştim ama telefonu 8 gb bile kasıyor 16'yı düşünemiyorum bile herhalde telefon çöker iyisimi biz 8'de kalalım.:naughty:

:D:D 8gb kasıyormu snce son güncellemeden(51.0.006) sonra 32gb gelsn yine kasmaz :D:D:naughty::naughty::naughty::naughty::naughty:

gmkanca

gmkanca

Üye
evet doğru ben denedim 10 dk telefon açılmadı eğer 16 istiosan genea s 3370 corby falan al ama kasıo birde anlamıyorum 16 gb lik müzik arşivi kaç yılda yapılır ayrıca neden uğraşılır okadar şarkıyla

--------------- Ekleme ---------------

bide telefon 10 dk açılmadı derken 10 dk dondu

JayJayyy

Üye
ben 16gb aldım taktım.
Hiç donmuyor 8 neyse 16 da aynı
Müzik ve video kliple tepeleme doldurdum tamamını ilk taktığımda neyse yine aynı telefoncular ne biliyor ki?
Program ayrı bir şey hafıza kartınız 4gb bile olsa program yüklediğinizde yine kasa
Donmanın doluluk oranı ile değil ne ile doldurduğunuzla alakası vardır.
50-60 program yükleyin kasmaya başlar ama Tıka basa müzik ve video yükleyin bişe olmaz ;)

:oke:

lasvetorus

lasvetorus

Üye
Donma yaşamak istemiyorsan bütün program,uygulama vs. yani herşeyi hafıza kartına kurarsın olur biter.Telefonda herhangi bir kasma problemi olmaz.Sadece galeri veya müzik çalar gibi hafızayı tarayan yerlerde biraz fazla beklersin o kadar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...