Telefon Tavsiyesi 5800 mı c5 - 03 mü

Sponsorlu Bağlantılar

Starsley

Hey allahım senden daha iyi piyasayı bildiğim kesin ;) Adam ikisi arasında kalmış siz galaxy diyorsunuz. Bu akılmıdır şimdi o zaman naparsın o fiyata söylersin bi tane samsung benmi vericem akıl size FANATİK!

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
c5-03ü öneririm hem daha iyi hem daha üstün hem daha klas ve yeni.

srn.1392

Üye
ben 5800ı geçen sene 14 şubatta aldım ve şu ana kadar bir sorunum yok ama bu iş şansa bağlı yinede iyi telefon hem ben geçen sene ye 380e aldım bu teli:hmmm

bf5

Üye
C5-03'ü arkadaşıma aldık. Telefon internette ciddi anlamda sıkıntı oluşturuyor. Boyutu yüksek sitelere girince çok fazla takılıyor ve donmalarla dolu 1-2 dakika sonunda interneti tamamen kapatıyor. Telefonlardan çok anlayan biri değilim ama paylaşmak istedim.
Alternatif olarak Galaxy Gio düşünülmeli bence..

yuja

Üye
5800 tabikide ya alabiliyosa galaxy alsn ama bu iki telefon arasında kesinlikle 5800 ne zamandır piyasada ve hala 400 500 tl arasında fiyatı var

ilkayyy17

ilkayyy17

Üye
5800 almayı düşünüyorsan ben telefonumu satıyorum bakabilirsin satılık konusunda

iskader

iskader

Üye
C5-03'ü arkadaşıma aldık. Telefon internette ciddi anlamda sıkıntı oluşturuyor. Boyutu yüksek sitelere girince çok fazla takılıyor ve donmalarla dolu 1-2 dakika sonunda interneti tamamen kapatıyor. Telefonlardan çok anlayan biri değilim ama paylaşmak istedim.
Alternatif olarak Galaxy Gio düşünülmeli bence..
te
Arkadaşım hangi donmadan bahsediyorsun anlamadım istediğim sitelerde istediğim gibi dolaşıyorum, bence c5-03 inceliği yeter tabi zevkler ve renkler tartışılmaz bizimki sadece tavsiye aldım kullanıyorum çok memnunum herkesede tavsiye ediyorum

Remil_53

Üye
C5-03 nedenmi Kalite + Hız + İnce tasarım vs. vs. :pro:

c5alperen

Üye
samsung al dokunmatiği nokıa ya görü süper

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Ben C5-03 Kullanıyorum Ve Senin Yerinde Olsam Android li Bi Telefon Alırdım...

• Beğen
Tepkiler: bf5

ahmetc503

öncelikle 5800 için yazdığın fiyat çok, piyasası 460-480 tl arası 5800'ların. C5-03 modeli de 5 mp kamerası var ayrıca 5800'ın işlemcisi 433 mhz iken C5-03'ün 600 mhz'lik bir işlemcisi var. 5800'ın son versiyonunu kuzen aldı hiçbir sorun yaşamadı. Yani eskisi gibi çok sorunlu bir telefon değil ama yeni bir telefon almak bence daha mantıklı 3g olmasa da C5-03 iyi bir seçim olabilir bence ayrıca herkesde yok.
3 g ile görüntülü konuşmayı birbirine karıştırmayalım c5 03 de 3g var fakat görüntülü konuşma yok

----------Eklendi @ 19:05:20 ---------- Yazıldı @ 18:55:32 ----------

5800 Al ama internet benim için önemli dersen monte daha iyi
c5 internetin gerçekten süper benim c503 le tek derdim facedeki videoları açamıyo indiriyo ama you tube ve bunun gibi bütün sitelerdeki videoları açıyo tekk kelimeyle bu fiyat civarındaki en iyi telofonlardan biri

----------Eklendi @ 19:05:40 ---------- Yazıldı @ 19:05:20 ----------

ahmetc503

serdar batarya ömrünü sorucam ya ne kadar gidiyo, birkaç yerde okumuştum çok iyi olduğunu söylüyolar, bide 5800 express müzik ya ses kalitesi olarak c5 03'le çok farkediyo mu?
o seviyede bir telefon için batarya süresi iyi oynarsan 1 gün(bunun gibi çoğu telefonda böyle) oynamaz san 2 veya 2,5 gün gidiyo

nonamex

Üye
C5-03 , 5800 takozunun devri geçti.

• Beğen
Tepkiler: ahmetc503

ahmetc503

Siz telefonu herkesde olan olmayan şeklinde mı alıyorsunuz eğer böyle yapıyorsunuz zaten hiç almayın. Ben 5800ı 2ay önce aldım. 1sorunum bile yok. Ayrıca 470TL'ye bu kadar iyi bir telefon yok!!
tabikide var:d: nokıa c5 03:oke:

01dnz

Üye
biraz daha bütçe warsa c6 00 alın tel hafızası 276mb +5mp a f kamera +q klavye war

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bence hiçbiri ama bu ikisi arasında c5-03:oke:

bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
kesinlikle c5-03 5800 eskidi devri geçti onun artık

alper6300

Üye
:oke: bence kesinlikle ve kesinlikle 5800 çünkü c5
ilk çıktığında 500 tl idi ama kşmse almayınca 1 ay içiinde 400 lira oldu telefon tutulmadı resitif ekranlı ve 3g yok flash yok oysa 5800 bir klasık sesi ve dokunmatiği çok güzel c5 diyenler ne yapıyo anlamadım :yuru

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye

NOKIA C5-03:d:

TELEPHOoNE

TELEPHOoNE

Üye
bence 5800 al bazı sorunları oluyor çok nadiren lakin yine güzel telefondur hoparlörleri çok güçlü ayrıcak 3.2 mp lik kamerası iyi ayarlanınca 6 mplik gibi oluyor...