teC5-03'ü arkadaşıma aldık. Telefon internette ciddi anlamda sıkıntı oluşturuyor. Boyutu yüksek sitelere girince çok fazla takılıyor ve donmalarla dolu 1-2 dakika sonunda interneti tamamen kapatıyor. Telefonlardan çok anlayan biri değilim ama paylaşmak istedim.
Alternatif olarak Galaxy Gio düşünülmeli bence..
3 g ile görüntülü konuşmayı birbirine karıştırmayalım c5 03 de 3g var fakat görüntülü konuşma yoköncelikle 5800 için yazdığın fiyat çok, piyasası 460-480 tl arası 5800'ların. C5-03 modeli de 5 mp kamerası var ayrıca 5800'ın işlemcisi 433 mhz iken C5-03'ün 600 mhz'lik bir işlemcisi var. 5800'ın son versiyonunu kuzen aldı hiçbir sorun yaşamadı. Yani eskisi gibi çok sorunlu bir telefon değil ama yeni bir telefon almak bence daha mantıklı 3g olmasa da C5-03 iyi bir seçim olabilir bence ayrıca herkesde yok.
c5 internetin gerçekten süper benim c503 le tek derdim facedeki videoları açamıyo indiriyo ama you tube ve bunun gibi bütün sitelerdeki videoları açıyo tekk kelimeyle bu fiyat civarındaki en iyi telofonlardan biri5800 Al ama internet benim için önemli dersen monte daha iyi
o seviyede bir telefon için batarya süresi iyi oynarsan 1 gün(bunun gibi çoğu telefonda böyle) oynamaz san 2 veya 2,5 gün gidiyoserdar batarya ömrünü sorucam ya ne kadar gidiyo, birkaç yerde okumuştum çok iyi olduğunu söylüyolar, bide 5800 express müzik ya ses kalitesi olarak c5 03'le çok farkediyo mu?
tabikide varSiz telefonu herkesde olan olmayan şeklinde mı alıyorsunuz eğer böyle yapıyorsunuz zaten hiç almayın. Ben 5800ı 2ay önce aldım. 1sorunum bile yok. Ayrıca 470TL'ye bu kadar iyi bir telefon yok!!
nokıa c5 03