Telefon Tavsiyesi 5800 mı c5 - 03 mü

Sponsorlu Bağlantılar

Starsley

Olay sadece şıklık ve net hızı ise tabiki c503 ama 40 mb tam bi rezillik bana göre hele ikinci kamera olmaması çag dışı tabi tercih senin

'Patron

'Patron

Üye
Tskkurler.Bend ole dusunmstum.=)

aligulcan7

Üye
5800 herseyiyle ön planda.fiyatıda 480 lira.5800 kullanıyorum ve hiç bir sorun yasamadım.

YeşimSagnak

YeşimSagnak

Üye
Bu 5800'a sorunlu diyenler evde kendileri mi yapıyor telefonlarını ? Çok merak ediyorum.Ben yaklaşık 7aydır 5800 kullanıyorum ve çok memnunum.Eğer 5800dan daha iyi bir telefon isterseniz (iyiliğin büyük bir bölümü zerafet) en az 1000TL'yi gözden çıkartmanız gerekiyor.Eğer Ovi'deki bütün uygulamaları indirirseniz tabii ki telefonda yavaşlık vb. sorunlar olacaktır.Eğer telefonu, özelliklerine haksızlık etmeden, telefon gibi kullanacaksan kesinlikle 5800 derim ben.

Kefelon

Üye
her koşulda c5-03 arkadaşım ön kamerası olmasada 5 mega pixel kamerası var ekranıda hd. hd bir filim süper kaliteyle izlenebilir ama bu ikisi arasındaydı eğr bir telefon alcaksan samsung galaxy mini s5570 al çok güzel bir telefon android işlemcili

c5alperen

Üye
ben nokıa c5-03 kullanıyorum gayet güzel bende senin gibi 5800 arasında kararsız kalmıştım ama c5 aldım flaş konuşunda aynı flaşlı gibi çekiyo sesi 5800 la aynı .pişman olmasın al.navigasyonu ücretsiz.5800 dan daha ince .1-2 gündaha fazla şarjı gidiyo.donma filan olmadı. c5 5800dan daha iyi +5 mgpixell

hoss

hoss

Üye
iki telefonda alınmaz bunların yerine galaxy mini , p503 ü, x10 mini , gibi androidli orta segment cihazlar al daha iyidir

alper6300

Üye
bence c5-03 çünkü 5800 göre hem ince hem zarif ve nternet hızı fazla fiyatıda daha uygun dokunmatik tlfn ince olur benim bilddiğimbende ikisi arasında kaldım büyük ihtmal c5 alıcam arkadaşlarımkullanıyor çok beğndler

hoss

hoss

Üye
bence c5-03 çünkü 5800 göre hem ince hem zarif ve nternet hızı fazla fiyatıda daha uygun dokunmatik tlfn ince olur benim bilddiğimbende ikisi arasında kaldım büyük ihtmal c5 alıcam arkadaşlarımkullanıyor çok beğndler

sakın hata edipte alma alanların cogunda kasa catlama sorunu var , c5-03 tün ekranı resistif yani eski model donumatik kullanıyo yukarıda örnek verdiğim modeller c5 -03 ten cok daha iyi dir

ali bilir

Üye
ben de ikisi arasında kaldım ama 5800 aldım

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Arkadaşım 5800 derim bende zaten c5-03 de alsanda o kadar fark olmayacak...Hatta bence farketmez aynı işletim sistemi aynı şeyler görünüş ve kamera haricinde uygulamalar olarak symbian forumda bakabilirsin...Ama artık androidli cihazlara geçme vakti geldi gibi düşünüyorum kendim 5800 kullanıcısıyım(Yeni aldım) gerçekten ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşılıo...Tarayıcısı kötü olabilir opera mobile,opera mini gibi tarayıcılarla yüksek perfonmas alabirsin...İvmeölçerli oyunları bulmak zor...Ayrıyetten Galaxy Mini ye bakmanı tavsiye ederim...Android markettende uygulama ve oyun bulabilirsin...:oke::hmmm

hoss

hoss

Üye
bu saatten sonra 5800 alinmaz

silver021

silver021

Üye
Bu saatten sonra galaxy

Del Rey

Del Rey

Üye
Ben C5-03 aldım. Üstüne 16 GB hafıza kartı da aldım. Çok da memnunum.

Kim müzik koleksiyonunu, oyunlarını, uygulamalarını ve temalarını 5800'da 80 MB'lik alana sığdırıyor ki? Yine ek bir hafıza kartı alıyorsun (ki hediye ediyorlar zaten :)) İkisinin de ekranı aynı şekilde yapılmış yani ikisi de resisif fakat C5-03 gerçekten fark ediyor.

Ben internette gezinicem, daha hızlı oyunlarımı oynicam, hava atıcam, fotoğraf çekicem, müzik tanıtıcam, sınırsız haritalarıma bakıcam, Nokia'nın en son güncellemelerini 5800'dan önce ben kapıcam, S60 v5 telefonlar arasındaki en yüksek kinetic-scrolling desteğini ben kullanıcam, 5800'dan daha hızlı YouTube videolarını izliycem falan diyorsanız elbette C5-03.

C5-03 ile 5800'ın pabucu damda :)

Starsley

Arkadaş ben bu galaxy diyenleri anlayamıyorum. Adam ikisi arasında kalmış yani bütçesi ortada siz galaxy diyosunuz. İçtinizmi?

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
C5-03 derim.

rapman

rapman

Üye
C5-03'ü öneririm :oke:

silver021

silver021

Üye
Yok kardeş galaxy serilerinin fiyatları bunlardan daha makulda ondan demisler. içtiklerinden değil ama senden daha iyi piyasayı takip ettiklerindendir /rebel_altair\

hoss

hoss

Üye
Yok kardeş galaxy serilerinin fiyatları bunlardan daha makulda ondan demisler. içtiklerinden değil ama senden daha iyi piyasayı takip ettiklerindendir /rebel_altair\
ben yukarıdaki nokia fanlarına cevap vermiyorum kardeş boşver sende cevap verme , anlamazlar :ehe