5800 kvk benden çok kullandı ''hergün bi patlak veriyor''

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mm_mm

mm_mm

Üye
    Konu Sahibi
5800 kvk benden çok kullandı ''hergün bi patlak veriyor''
Arkadaşlar dün bi paylaşım yaptım, kendi telefonumda ve bazı sorduğum kişilerdeki arızaları resimli paylaştım. Benim telefonumun kasası değişti galiba O PAYLAŞIMDAN Sonra nazar deydi bugun eklediğim RESİMDEKİ İŞARETLİ yerden aşırı ve net bi ses geliyor anlasılan bu resimlede KVK ya yollucam. VALLA KVK BENDEN ÇOK KULLANDI BENIM BU 50 GÜNLÜK TELEFONUMU TOPLAM 10 GÜN KULLANDIM ARKADAŞLAR. ALACAKLAR VİDASINA KADAR KONTROL EDİN DERİM 1000 PİŞMANIM 1 MAAŞIMLA ALMIŞTIM :( (BANA TESELLİ VERİN) 20 GÜN DAHA YOK TELEFONUM

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
geçmiş olsun arkadaşım cana gelceğine mala gelsin yapacağın birşey yok sonucta elektronik alet paranı verdin hakkını sonuna kadar ara tavsiyem budur git avukata ihtarda bulunun dilekçe yazır güzelce bana kalırsa ;) şükür böyle bir sorunum yok açıklık var birazcık sadece başka hiçbir problemim yok..

mm_mm

mm_mm

Üye
    Konu Sahibi
geçmiş olsun arkadaşım cana gelceğine mala gelsin yapacağın birşey yok sonucta elektronik alet paranı verdin hakkını sonuna kadar ara tavsiyem budur git avukata ihtarda bulunun dilekçe yazır güzelce bana kalırsa ;) şükür böyle bir sorunum yok açıklık var birazcık sadece başka hiçbir problemim yok..
dostum bıktım valla garatıye yollamaktan artık kendım bı orjınal kasa almayı dusunuyorum yoksa ben bı 20 gun daha bekleyemem 2 tane aldık dıyerı cok guzel o eşimde ama benımkı maaşallah (asena)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt