(5800 xm) benden çok kvk kullandı bu telefonu lanet olsun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mm_mm

mm_mm

Üye
    Konu Sahibi
(5800 xm) benden çok kvk kullandı bu telefonu lanet olsun
Arkadaşlar dün bi konu açmıştım 5800 resimli arızları diye bugün o resimdeki işaretli yerlerin daha fazla yerinden ses gelmeye başladı anlıcanız gene servıse yolucam dediğim gibi benden çok kvk kullandı bunu alalı 2 ay oldum 10 gün kullandım almak isteyen incelemeden alırsa hata eder benden tavsiye (5800 xm mağduru)

Progressivity

Progressivity

Üye
tüketici haklarına başvurup çıkan sonucuna göre 1e1 değişim isteyebilirsin

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Başlık süper olmuş :ehe
Bana da oldu ilk başta tam 45 gün aldılar meğerse hafta sonları iş gününe dahil değil diye onları çıkarmışlar sonra geldi arıza devam etti sonra bir daha yolladık yine bozuk geldi paramı ve yeni bir telefonu aldım sonunda :ehe

mm_mm

mm_mm

Üye
    Konu Sahibi
Başlık süper olmuş :ehe
Bana da oldu ilk başta tam 45 gün aldılar meğerse hafta sonları iş gününe dahil değil diye onları çıkarmışlar sonra geldi arıza devam etti sonra bir daha yolladık yine bozuk geldi paramı ve yeni bir telefonu aldım sonunda :ehe
paranı ve yeni telefon derken nasıl aldın bunları (kvk beni arıyor tlf. dan bi kız ince ince konuşuyor artık delirdim dün kıza ağzıma geleni söledim telefonu yollayın beyefendi parça beklememesi durumunda 3 günde elinizde dedi 4 olursa o telefonu yollamayın dedim. bugun nasip olursa yolluyorum artık asker yolu bekler gibi telefon yolu bekliyorum (:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Telefon iki kere tamire gider ve bozuk olarak geri gelirse mecburen o telefonun yenisini vermek zorundalar ve veriyorlar da :D bana benim telefonumun biraz daha düşük özellikte olanını ve geri kalan parayı verdiler 90 gün telefonsuz kaldım olsun o kadar :D kvk çok berbat çalışıyor ... Telefonu alırken finlandiya olmasına bakın cin mali nokia lar da aynı fiyatta avrupa mali almaya özen gösterin :D

AKATLI

AKATLI

Üye
sadece senin 5800 bozuk die bütün 5800 ları genelleme memnun olanlarda var :oke:

mm_mm

mm_mm

Üye
    Konu Sahibi
sadece senin 5800 bozuk die bütün 5800 ları genelleme memnun olanlarda var :oke:
dostum zaten hep kendı tlf. dan bahsettım ben benım gıbı olanlar varsada yardımcı olmak ıstedıgım için resimli konular actımkı o resımle yollasınlar garantıye bunun işe yaradığı için. ama istersen sende al resmı koy bıyere 5800 kullanıyorsun ileride lazım olacak sanada nedeolsa 5800 bu yapar bi gavurluk valla benden solemesı :P

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt