Zafer Arslan
Üye
arkadaşlar lütfen gerçekleri yazalım bazı dostlar şansızlıklarından telefonu beğenmiyor telefon yılın telefonu seçildi fiyat performans kullanılabilirlik vs vs vs...
bunlaruı gözardı edemeyiz hakkını verelim...
pireye kızıp yorganı yakmayalım...
yok değil bazı kullanıcılar gerçekten çok çekti telefonda ama oda hem tlf fabrika çıkışından hem kullanıcılardan kaynaklanıyor ben ilk çıktığında aldım allaha çok şükür daha tık demedi ve şuna inanın ki resmen telefonun canına okudum desem yeridir abartısız yapmadık şey bırakmadım düşürdüm çarptım sisteme aşırı yükelem yaptım biraz gecikse hızı bana göre herşeyi sildim tekrar yükledim anlayacağınız telefon fabrşkadan çıktığına pişman oldu hele benim gibi bir kullanıcıya dayandı...
ne amatör nede profesyonelim sistemler konusunda ama inanın bence gerçekten sağlam bir telefonmuş
NOKIA'ya helal olsun yine kalitesini gösterdi
varsa yoksa... NOKIA....
bunlaruı gözardı edemeyiz hakkını verelim...
pireye kızıp yorganı yakmayalım...
yok değil bazı kullanıcılar gerçekten çok çekti telefonda ama oda hem tlf fabrika çıkışından hem kullanıcılardan kaynaklanıyor ben ilk çıktığında aldım allaha çok şükür daha tık demedi ve şuna inanın ki resmen telefonun canına okudum desem yeridir abartısız yapmadık şey bırakmadım düşürdüm çarptım sisteme aşırı yükelem yaptım biraz gecikse hızı bana göre herşeyi sildim tekrar yükledim anlayacağınız telefon fabrşkadan çıktığına pişman oldu hele benim gibi bir kullanıcıya dayandı...
ne amatör nede profesyonelim sistemler konusunda ama inanın bence gerçekten sağlam bir telefonmuş
NOKIA'ya helal olsun yine kalitesini gösterdi
varsa yoksa... NOKIA....
ARKDASIN DEDIGI GIBI KULLANMAYI BILENE COK GUZEL TELEFON NOKİA İPONE KARSI CIKARDIGI BI TLFN BEN ALDIM COK MEMNUNUM HELE FİLİM SESİ OLSUN KULAKLIKLA MUZIK DINLERKEN EKO. BAS GUCLENDIRICIYI SECTIGINDE DISKODAYMISSIN GIBI SES CIKIYOR .
SES CIKISI COK KALITELI ŞOYLE BI SORUNU GORDUM GECE FOTO CEKTIGINDE FLAS PATLADIGINDA CEKTIGI RESME ZARAR VERIYOR PARLIYOR
AMA FLAS KAPALI CEKTIGINDE COK GUZEL KALITELI RESIM CEKIYOR . BIDE SERTIFIKA HATASI DIYE BI LANET OLASI BI SORUNU VAR ONU HAGLA COZEMEDIM BI SITEYE UYE OLUYORMUSUZ AMA ORAYADA TLFNUN IME NUMARASINI VERSIMM GELMIYOR NE YAPACAGIMI BILMIYORUM BILEN VARSA YARDIMCI OLSUN ?
bu hepsinde çıkıyormu?

..cobaaaaaaan