5800 kullanıcıları bı bakabilirmi lütfen..!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

akın_akın

Üye
    Konu Sahibi
5800 kullanıcıları bı bakabilirmi lütfen..!
SLM arkadaşlar baktıgınız için teşşekkürler.
sorularımı yazıyorum. İNŞ.. CEVAP ALIRIM.

1.bazı yerlerde 5800 daha pahalı bazı yerlerde daha ucuz acaba kutu içerigi daha azmı oluyor ve tam olarak kutuda neler oluyor. ona göre liste yapıp gıdıcem eksık varsa deiştircem.

2.bu nagıvasyon sesli yol tarıf edıyormu ve SINIRLIMI

3.sizce telefonu 559 tlye teknosadanmı alayım yoksa 499 tlye carrefourdanmı alıyım (bana teknosa bırazdaha güvenilir geliyor ama dahada pahalı) :hmmm

akın_akın

Üye
    Konu Sahibi
oha okonuyu açalı 1 aydan fazla oldu belkide bi cevap gelmedı forumda hıç ilgi yok ...BANNNNN:bann:

scuf

scuf

Üye
sorularının cevapları zaten forumda mevcut artık 5800 için hergün ayrı konu açılması sıkıyor kimse bakmıyor bile baksada cevap verme gereği duymuyor çünkü zaten daha önce defalarca cevapları verildi , biraz araştırıp forumda olmayan şeyler hakkında yardım isterseniz hem diğer arkadaşlar yeni bilgi öğrenir hemde siz sorunuzun yanıtı almış olursunuz.Ayrıca konu 07.03.2010, 13:37:22 tarihinde açılmış yaklaşık 12 gün olmuş 1 ay dan fazla oldu demişinde ??

deadsangel

Üye
arkadaşım kutudan 1. kulaklık+kumandası 2.telefona takılan kalem (lastikli) 3. 8GB MİVRO SD KART 4. USB KABLO 5. ŞARJ CİHAZI 6.PC KURULUM CD ÇIKIYOR NAVİGASYON SESLİ YOL TARİFİ VAR VE SINIRSIZ BEN TLF 500 TL YE ALDIM Bİ SORUN YOK ŞİMDİLİK

falan.filan

Üye
arkadaşım kutudan 1. kulaklık+kumandası 2.telefona takılan kalem (lastikli) 3. 8GB MİVRO SD KART 4. USB KABLO 5. ŞARJ CİHAZI 6.PC KURULUM CD ÇIKIYOR NAVİGASYON SESLİ YOL TARİFİ VAR VE SINIRSIZ BEN TLF 500 TL YE ALDIM Bİ SORUN YOK ŞİMDİLİK

hocam sesli yol tarifi demissinizde ben ovi maps den baktım türkiye için sesli yok diyor ayrıca bi sorum olacak size ben youtube ve benzeri sitelerden video izleyemiyorum sitede baktım ama bulamadım cvblarsınız sevnirim

scuf

scuf

Üye
hocam sesli yol tarifi demissinizde ben ovi maps den baktım türkiye için sesli yok diyor ayrıca bi sorum olacak size ben youtube ve benzeri sitelerden video izleyemiyorum sitede baktım ama bulamadım cvblarsınız sevnirim

skyfire programını indirip onun üzerinden internete gir sorunsuz video izle.

haytaefendi

haytaefendi

Üye
bazı yerlerde kutu içeriği az oluoyor

mımagi

Üye
Bak koçum 5800 öyle kullanıl maz Adam gimi kullan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...