5800 kulaklık sorunu ne önerirsiniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ultraslanozan

ultraslanozan

Üye
    Konu Sahibi
5800 kulaklık sorunu ne önerirsiniz ?
arkadaşlar 5800 kullanıcısıyım ve telle beraber gelen kulaklıktan hiç memnun değilim kulakta durmuyor sürekli düşüyor.. başka kulaklık alan varmı varsa önerirlerse memnun olurum..

ahmetgecici

Üye
kardeşim kulaklığın yanında birde küçük süngerler var onları tak kulağından hiç düşmez :) aynı sorun bendede vardı rahat ol :)

ultraslanozan

ultraslanozan

Üye
    Konu Sahibi
bukadar sevap işledin nerden bulucaz onuda sölede alim hemen bnm öle gezip bakmaya pek vaktim yok da :)

Felix F.

Felix F.

Üye
Bende Takmadım Başta Süngerleri Sonra Taktım Hiç Düşmüyo Kulaktan Kardeş.

Süngerleri Telefonu Aldığında Kutunun İçinde Vermeleri Gerekir ?

Eğer Yoksa Herhangi Bir Telefoncudan Bulabilirsin...

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Düşme konusunda Süngeri tak o zaman düşmez. Kalite konusunda Nokianın kulaklığı çok dandik başka kulaklıklarla karşılaştırırsan farkedersin. Radisson RD-E625 Model Kulaklığı alabilrsin 5-6TL fiyatı var 109 db gürültü oranına sahip, bass ve ses kalitesi de fiyatının çok çok üstünde bir performansta.
Detaylı olarak
Öz Direnç: 32 ohm
Gürültü oranı: 109db
Frenkans: 20-20000hz
Max Güç Girişi: 10mW

NT Mağazalarında bulabilirsin ben oradan almıştım. Stoklarında varsa bulursun.

Kulak içi kulaklık istersen o konuda birşey söyleyemicem.

Revengeful

Emekli Yönetici
süngerleri yanında veriliyor zaten

intoman

intoman

Üye
creative , philips yada sennheiser marka kulakklıklardan al derim ben çok pahalıları var ama 30-70 lira olanlarıda var ...

Perfect!

Üye
samsung da alabilirsin ama samsung kulaklık ayrıca satılıyormu bilmiyorum mp3 playerla filan geliyor olabilir.

futbol123

futbol123

Üye
sony kulaklıklarından birini alabilirsin

ultraslanozan

ultraslanozan

Üye
    Konu Sahibi
bana yanında verilmedi sünger :S

ugurakbas1981

ugurakbas1981

Üye
sennheıser mx360 30 lira cıvarındadır adeta 5800 kulaklık sorununu ortadan kaldırmak ıcın yapılmıstır arkadaslar aynı problemı bende yaşadım ve 10 larca kulaklık denedım sadece budur derim..

DERBEDER-34-

Üye
kardeş bnim N95 dede aynı sorun vardı orjinal kulaklığında .. kızdım gittim aldım teknosadan tavsiye ederim fiyatları da uygun kulakiçi olanlarını tavsiye ederim fiyatlar 5 ile 25 tl arası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt