5800 kulaklik Sesi hakkinda bir bakin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

red01

Üye
    Konu Sahibi
5800 kulaklik Sesi hakkinda bir bakin
Arkadaslar bende 5800 arkadasimda ise 5130 var philips marka kulaklik var ekolayzer ayarlari ayni ama 5130 bass ve ses olarak 2-3 kat daha iyi.Bildigim kadari ile nokia kulaklikta ses ayari yapiyormus bu yuzden orjinal zaten bozuk CX 200 street II model kulaklik alicam ama yine 5800 philips gibi dusuk bass ses vermesinden korkuyorum kulaklik icin ekolayzer haricinde bir ayar vrmi 5130 bile 2-4kat daha iyi ses be bass veriyor.

JayJayyy

Üye
varsayılan aksesuar müzik kulaklığını seç mikrofonu kapatır.

red01

Üye
    Konu Sahibi
Mikrofonla dediklerimin ne alakasi var

JayJayyy

Üye
kulaklık için ekolayzer haricinde bir ayar var mı?
Demişsin
bende sana müzik dinlerken gacur gucur mikrofon sesi duymaman için yapman gerekeni söyledim.ne sorduğunu bilmiyor musun?

red01

Üye
    Konu Sahibi
Sorumda sanırım anlamadıgın nokta var ben ses az geldiğinden şikayetçiyim düşünüp yardım etmişşin saol ama demek istediğim ekolayzer haricinde başka bir ayar vb şeyle kulaklıktan gelen sesi yükseltebilcek bir ayar varmı onu sordum 5130 bile 5800 dan 2-3 kat daha iyi ses veriyor kulaklıktan .

chngr_54

Üye
gercekten su 5800 için ses yükseltme programı yokmu delircem okadar para verdik 5130 hatta 5310 bile ucuz bişe kat kat ses veriyoo ama 5800 sönük kalıyoo. kardes bi çare bulursan bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt