5800 klavyeyi - yazma dilini rusça yapmak istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

okhanmert

okhanmert

Üye
    Konu Sahibi
5800 klavyeyi - yazma dilini rusça yapmak istiyorum
yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar...multitap diye bir program var ama dokunmatik ekranlar için uygun mu bilmiyorum

• Beğen
Tepkiler: Nadri ve deliyy-88

jigitsultan

Üye
Merhabalar,

Rusya'da yaşıyorum. Türkiye'den satın almış olduğum Orjinal Nokia 5800 telefonuma Rusça yazma dili ekleyebilmek için 1 haftadır uğraşıyorum. :off:

Active file ile Nokia dil dosyalarına girip peninputvkbwindowconfiginfo_03.rsc (Almanca) dosyasını kopyalayıp, QWERTY-Keyboard Editor ile kendim rusça karakter bile ekleyip düzenledim. Ancak telefon hacklenmemiş - kırılmamış olduğu için, z:\ sürücüsünde ki salt okunur dil dosyalarını değiştiremedim. Virtual keyboardlardan bulabildiklerimi yüklemeye çalışsam da, çoğu unsigned olduğu için sertifika hatası aldım.

En sonunda, sırf rusça yazma dili ekleyebilmek için telefonu hacklemek üzereyken, forumdan SlideIT programını buldum. Orjinal sitesinden indirdiğim rusça paketi ile rusçaya çevirdim. Şimdi istediğim zaman nokianın orjinal klavyesini kullanıyorum. Gerek olduğu zaman Slide It programı ile rusça klavyeyi kullanabiliyorum.

SlideIT programını forumdan bu adresten:
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...it-s60v5-signed-dokunmatik-klavye-324192.html

Programın Rusça dil paketini bu adresten indirebilirsiniz.

Bilgilerinize

Kolay gelsin

• Beğen
Tepkiler: owampire ve Nadri

samuray-21

Üye
eyvallah... deneyelim.. :good::good:

owampire

Üye
yaptim oldu eyw

tugay91

tugay91

Üye
ben yükledim ruscayı ama nasıl kullanıcam telfonum c6.01 belle

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Z veri tabanı flaş olduğundan salt okunur zaten, telefonunuz hackli olsa bile değiştiremezsiniz ;)
o dosyayı aynı veri yolu ile c diskine atmayı deneyin..

Üst Alt