5800 kilit kodu hatası

moddy1

Üye
aynen arkadaşlar telefon kapalı pc suite den bağlayamıyorum nasıl yapıcaz bi cevap yazarsanız sevinirim.

maximed

Üye
arkadşlar benim telin kilit kodunu unuttum .pc suite bağlanmıyor. o siteye girip denilenleri yaptım CODE ERROR diyor...en başta başlangıçta soruyor bana....ne yapmıcam acil cvb....

İyi akşamlar.nokia 5800 Telefonuma giriş yapamıyorum.Uzun konu olduğu için geçeceğim.Telefonu açıyorum giriş yapmadan kilit kodu istiyor.
Yapmış olduğunuz açıklamaları denemek istedim telefona giriş yapamadığım için işlemler gerçekleşmiyor.Bu konuda yardımcı olursanız çok makbule geçer.
Teşekkürlerrrr

yararlı oldugunu dusunmuyorum... Gerçekten bu programın dogru çalıştıgına emın olan varmı??? Sürekli error veriyor....

Tebrik ederim yol gösterici olmuş.

hard formatta kodun düzelmesi gerekir yha

cemrehan

Üye
kardeş nemesis de büyüteç e bastıgımda error veriyo bulmuyo cihazı bi yardımcı ol

niccor13

Üye
Arkadaşlar uzun süredir uğrayamıyorum foruma sorulan sorular cevapsız kalmış( Telefon kapalı iken bu yöntem geçerli olmuyor malesef sadece açılan ve pc suite bağlanan telefonlaar için bu yöntem çalışıyo ve ben bizzat denedim sonuıç aldım. Doğru kodu bildiğim halde kabul etmiyodu normalde ve hatta hard soft her türlü format attım yine değişmedi. Sonuç olarak anlatılanları aynen denedim ve sonuç olumlu. Error hatası alanlar nokia cable driveri yüklesinler. Yine olmazsa pc suite programını baştan kaldırıp yükleyin. Genelde error hataları bu yuzden çıkıyo. Başkada diyecek bi şeyim yok. Elimden gelirse yine yardımcı olurum ama bu konularda profesyonel olmadığımı bilmenizi isterim

bnde 5 yada 6 kez denedim kilitlencekmi die kilitlendi 15 dk sonra açıldı

İşe yaradı paylaşım için teşekürler.

niccor13

Üye
işinizi gördüğüne sevindim..

abdullah_kck

ya hafza kartındaki ve tel hafızasındakiler gidermi

éwT Kardéş aLtta Error Diyor né Yapacağız

erto1991

Üye
arkadaşlar benim tel komple kapalı hiç bi şey yapamıyorum kilit kodu istiyor onu nasıl çözcem