5800 kilit kodu 5 kere yanlış girildi 5 dk sonra deniyorum yine aynı şey yardım lütfen

bombamca

Üye
    Konu Sahibi
5800 kilit kodu 5 kere yanlış girildi 5 dk sonra deniyorum yine aynı şey yardım lütfen
Merhaba arkadaşlar telefonumu üstten bastırarak açıyorum ve önüme kilit kodu geliyor kilit kodunu giriyorum ve 5 kere yanlış girildi. Kod blokesi 5 dk içinde açılacak diye bir uyarı geliyor. Ve 5 dk sonra doğru kodla deneme yaptığımda yine aynı uyarıyı veriyor varmıdır bunun bir çözümü ? şimdiden teşekkrler

--------------- Ekleme ---------------

Lütfen yardım ederseniz sevinirim :S

sen 10 yada 15fk bekle olmadı bataryayı çıkart 30dk bekle

celibar

Üye
güvenlik kodu istediği ekranda telefonu 30 dk. AÇIK olarak beklet.telefonu kapalı bekletmen bir işe yaramaz.

Aynı Sorun Bendede var Bana CFW bile attırdılar aynı sorun devam ediyor İyisi Servise yada Garantisi varsa Garantiye götürmek Başka çare yok

Değil 30 dk 7 ssaat geçti olmadı hard format işey yaramıyor..açılışta kod ister kitlenirsin ortada kalırsın ben gibi...Serwise götür anca orda yapılır burda olmaz aha:

tihame

Üye
cihazı flashla kilit kodun yine eskisi gibi 12345 olarak gelsin orjinal fw ile

Hard format atabilirsin.. Nasıl atılacağını bilmiyorsan;

Yeşil tuş + kırmızı tuş + kamera tuşuna basılı tutarak telefonu açıyorsun ve el sıkışma ekranına kadar bu tuşları basılı tutuyorsun, sonra formatlama işlemi başlıyor.