MeLaNKoliaTDK
Üye
-
Konu Sahibi
-
usb kablosu ve şarj bende de china kulaklık thailand kılıf yok telefon finlandiya
kaç paraya aldın krdeş. normalde içinen tv sehpas ve telefon kılıfı çıkmıyo. kutudaki kvk bandrolü yırtıksa bi kere o açılmıştır.
ozaman orjinal kardeş. sıkıntı yapma gayet iyi fiyata almışşın. bende o fiyata aldım. fakat KVK bandrolüünü sana yırtık olmadığın ilk alırken göstermesi lazımdı. ben alırken öyle yaptılar kutuyu gösterdiler bandrolü yırtık olmadına daiir. Şarz işlemini telefon kapalı 12 ila 16 saat arası yapman gerek.İlk zamanlar da zaten şarz süresi çok kısa oluyo bendede öyle oldu zamanla düzeliyo bu durum. şuan rahat 2 günü gidiyo. Hack li sistemi yüklersen daha uzun gidebilr.
--------------- Ekleme ---------------
ayrıca batarya çin malı hepsi
Tamam iyi hoşta,ilk kullanan sen misin bakalım,senden önce sim kart takılmadığı ne malum.Sim kart taktığında sana operatöründen sim kartınızı yeni bir telefonda kullanıyorsunuz... gibilerinden mesaj geldi mi?Gelmediyse daha önce sim kart takılmış ve kullanılmıştır.
Bu kadar para veriyorsunuz niye açık malı alıyorsunuz.Teşhir malınıda satmış olabilirler.Ben olsam gider iade ederdim ve hiç açılmamışını alırdım.
Sana alırken açık olduğunu göstermediyse satıcı 1 numaralı suçludur ve değiştirmek zorundadır.
Kardeşim ne alakası var her yeni telefonda sim kartı takınca uyarımı gelmesi gerekiyor şu ana kadar 10 dan fazla telefon değiştirdim hepside 0 hiçbirinde mesaj gelmediTamam iyi hoşta,ilk kullanan sen misin bakalım,senden önce sim kart takılmadığı ne malum.Sim kart taktığında sana operatöründen sim kartınızı yeni bir telefonda kullanıyorsunuz... gibilerinden mesaj geldi mi?Gelmediyse daha önce sim kart takılmış ve kullanılmıştır.
Bu kadar para veriyorsunuz niye açık malı alıyorsunuz.Teşhir malınıda satmış olabilirler.Ben olsam gider iade ederdim ve hiç açılmamışını alırdım.
Sana alırken açık olduğunu göstermediyse satıcı 1 numaralı suçludur ve değiştirmek zorundadır.
Kardeş telefon finland veya hungary olacak dışındakini almayacaksın seninkide finland mış zaten.telefon hariç kutunun içindeki aksesuarlar zaten çin malı ondada sorun yok için rahat olsun uygun bi fiyata almışsın.ama için rahat etmiosa kvk ya sorgulatabilirsin telefonunu eğer kvk garantili ise.şunu söyliyeyim finland ve hungary dışındaki nokia cihazı olmazsa kork zaten seninkide finlandmış sorun yok hayırlı olsun telefonun
Kardeşim ne alakası var her yeni telefonda sim kartı takınca uyarımı gelmesi gerekiyor şu ana kadar 10 dan fazla telefon değiştirdim hepside 0 hiçbirinde mesaj gelmedi
bana satıcı telefonu hatsız açtı gösterdi dokunmatiğne falan bak dedi. sonrada beğendm telefona taktı kartmı verdi jelatinli falan tabi.. telefonu alınca nokiadan msj gelir operatörden sim kartı herhangi başka bir telefona taksanda mesaj gelir....ben açtığımda nokiadan mesaj geldi direk kartı takıp açınca. eski tellara bile taksam operatörden mesaj geliyor yanlış bilgilendirme olmasın lütfenTamam iyi hoşta,ilk kullanan sen misin bakalım,senden önce sim kart takılmadığı ne malum.Sim kart taktığında sana operatöründen sim kartınızı yeni bir telefonda kullanıyorsunuz... gibilerinden mesaj geldi mi?Gelmediyse daha önce sim kart takılmış ve kullanılmıştır.
tamamen saçmalık abi ya KVK da hile yapacaksa telefon almayalım istediğin kişiye sor ilk telefon aldığında öyle bi msj gelmez gereksiz takıntılara kaptırmayın kendinizi benim telefonum orjinal kutusunda KVK garantisinde geldi ve telefonu açar açmaz 3g ayar mesajı gelir eğer kastettiğin buysa doğrudur ama o şekil msj ilk senden duyuorum belki eski telefonlarda olabilir ama yenilerde böyle bişey sözkonusu değil .Imeı ilk defa kullanıldığında tabiki mesaj gelmesi gerekiyor.İnternet ayarları şunlar bunlar diye mesaj gelir.Benle düzgün konuş sokak ağzıyla konuşma,bu arkadaşta o kadar para verdi,herşeyini kendi açmalı bandrolünü bile.Artık bilinçli bir tüketici olalım istediğim bu.
Bu arada bende o kadar 0 telefon aldım hepsinde de geldi,sana gelmediyse sorun senindir.Senin bilinçlenmene gerek yok.
Ayrıca aldığı ürün teşhir malı olabilir bu yüzden ben gidip değiştirmen taraftarıyım arkadaşıyım.
Hem senin değiştirdikten sonra için daha rahat olacaktır buna eminim.
Sen kafana takma kardeşim Telefonunda HUNGARY veya FINLAND yazıyorsa bide ilk açtığında 3g ayarları geldiyse sorun yoktur zaten telefona daha önce hat takılmış olsaydı o zaman gelirdi 3g ayarları ama bak şimdi gelmiş demekki sorun yoktavsiyeler ve bilgilernzi paylaştıgınz için teşkr ederim. telde sorun yok çin malı degil o hungry yazıyo hattı ilk taktıgımda 3g ayarları falan geldi, digerleri kolpa kulaklıgın orjinal olmaması işime gelmedi degilama insan hepsini çin malı görnce kazınlanmış hissi yaşıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?