5800 (kasa ile ilgili)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
umutngLr

umutngLr

Üye
    Konu Sahibi
5800 (kasa ile ilgili)
ekranın içine tozlar kaçıyor garantiye gitmeden evimde temizleyebilir miyim?

alicem123

alicem123

Üye
Temizlersin ama çok sakat bir durum yanlış bir hareketde dokunmatik iletken kablosunu koparabilirsin. Hiç uğraşma ver servise gitsin yada tanıdık bir telefoncu varsa ver

emr-erock

emr-erock

Üye
Mikrofiber Bez bul ilk Önce. Tlefoncularda Ekran koruyucu aldığın zaman yanında veriyorlar.Tlefonun Çerçevesini aç mikro fiber Bezle Sil Okadar. Bi sakatlık olmaz Kasayı tamamen açmıyorsun...

uPPsCa

Üye
Arkadaşım Riskli !
ön kapagın en üstte kablolar var..yanlıs bi hareket..gider.

dejavu5555

Üye
mrb arkadaşlar ben 5800 kullanıcısıyım.şimdi benim sizlere sorum olacak.cihazımda kırmızı çizgilerin olduğu yerde usb ve açma kapama tuşlarının birleştiği yerde hafif çizgiler var onlar bana çatlak gibi geldi.acaba usblerin olduğu plastiğin birleştiği olduğu için mi öyle yoksa çatlak mı?tam anlatamadım ama cihazın sırt kısmında kırmızı çizginin usbnin bulunduğu siyah kasanın birleştiği yerde çizgiler var her iki tarafta.5800 kullananlar bakabilir mi?cvplarsanız çok sevinirim.

uPPsCa

Üye
mrb arkadaşlar ben 5800 kullanıcısıyım.şimdi benim sizlere sorum olacak.cihazımda kırmızı çizgilerin olduğu yerde usb ve açma kapama tuşlarının birleştiği yerde hafif çizgiler var onlar bana çatlak gibi geldi.acaba usblerin olduğu plastiğin birleştiği olduğu için mi öyle yoksa çatlak mı?tam anlatamadım ama cihazın sırt kısmında kırmızı çizginin usbnin bulunduğu siyah kasanın birleştiği yerde çizgiler var her iki tarafta.5800 kullananlar bakabilir mi?cvplarsanız çok sevinirim.

şimdi o çizikte olabilir,çatlakta olabilir..telefonu nasıl kullandıgına baglı :) hiç düşürdünmü telefonu..? yada telefonun o köşeleri bi yere vurdunmu ?

dejavu5555

Üye
çok teşekkürler yok hiç düşürmedim daha dün garantiden geldi telefon usbnin bulunduğu siyah kasa değişti.siz benim nereyi dedğimi tam olarak anladınız mı?kırmızı kısmın başladığı usb açma kapama tuşunun bulunduğu siyah kısım sırt kısmında her iki tarafındada çizgiler var sizde de var mı bakabilir misiniz?

--------------- Ekleme ---------------

sırt kısmında en üstte siyah yer

cvp yok mu arkadaşlar

cvp bekliyorum

minimini80

Üye
benimkinde öyle bir şey yok... çizikte olabilir çatlakta

dejavu5555

Üye
teşekkürler tam olarak ben şöyle izah edeyim.sırt kısmında kırmızı çizgilerin başladığı yerde her iki tarafında da siyah olan kasada usb lerin olduğu siyah kasada her iki tarafında da çizgiler var sanki birleşen kısımlar geldi bana sizin 5800 cihazınızdada var mı böyle birşey

ozanazy

ozanazy

Üye
5800 detaylı temizlik diye bir konu vardı sanırım yanılmıyorsam arkadaşın biri resim resim anlatmış içini dışını temizlemeyi ve kapatıp toplamayı. Evde yapabilirsin tabi biraz el becerisi gerekli ufacık vidaları vs. var.

dejavu5555

Üye
bakan var mı rkadaşlar 5800 sırt kısımda olan çizgiler sizlerde de var mı?yoksa çatlak mı ki acaba?

baktınız mı arkadaşlar çok ince bi detay bakarsınız çok sevinirim

bakan var mı arkadaşlar

mrb arkadaşlar siden bir ricam olacak.şimdi benim telefonun usb ve açma kapama tuşlarının olduğu siyah kasa varya o çatlaktı teleservice gönderdim sağolsunlar yapmışlar.fakat bugün farkettim 5800 kırmızı şeridin başladığı yerle usb bölümünün birleştiği sırt kısım varya her iki tarafında da dümdüz çizgiler var acaba onlar çatlak mı yoksa o kısmın birleştiği yer mi lütfen yardımcı olur musunuz?

mrb arkadaşlar siden bir ricam olacak.şimdi benim telefonun usb ve açma kapama tuşlarının olduğu siyah kasa varya o çatlaktı teleservice gönderdim sağolsunlar yapmışlar.fakat bugün farkettim 5800 kırmızı şeridin başladığı yerle usb bölümünün birleştiği sırt kısım varya her iki tarafında da dümdüz çizgiler var acaba onlar çatlak mı yoksa o kısmın birleştiği yer mi lütfen yardımcı olur musunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt