Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 kasa hakkında soru?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hsynbrgz
Üye
Konu Sahibi
5800 kasa hakkında soru?
Arkadaşlar ekrandaki dokunmatik tabakası çizildi bu tabaka ön kapaga baglımıdır kapagı değiştirirsem oda değişirmi ?
Furkan Emekli
Üye
Birleşik ama çıkartabiliyorlar. Benim bir arkadaşım sadece ekranı değiştirdi kasa aynı duruyor. Eğer ekranı değiştireceksen de sakın ama sakın sahte ekran alma çok pişman olursun. Açık renkli ve serttir buradan anlayabilirsin.
canersonmez94
Üye
kesinlıkle original al almazsan pişman olursun 5800 ekranı 2 tabakadan oluşturmaktadır. Üst tabakayı değiş ayrıca ekran koruma filmi al
Birleşik ama çıkartabiliyorlar. Benim bir arkadaşım sadece ekranı değiştirdi kasa aynı duruyor. Eğer ekranı değiştireceksen de sakın ama sakın sahte ekran alma çok pişman olursun. Açık renkli ve serttir buradan anlayabilirsin.
ekran koruyucudan bahsediyorsan çakması 5tl falan, bazıları iyi çıkıyor , bazıları hassaslığı azaltıyor .
maxIm4
Üye
valla niye yalan söyleyim fiyatını tam bilmiyorum ama 100tl den pahalı değildir, ama orjinalinden başka dokunmatik panel kullanmak seni her türlü üzer.