5800 Kamerasından 1 Foto

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ThicKY

Üye
    Konu Sahibi
5800 Kamerasından 1 Foto
Merak EdenLer Var Sanırım Hemde Rehber OLmuş OLur Video ve Gece Çekimini İstek OLur İse Koymayı Düşünüyorum.İşte Otomatik AyarLarda Sabah 7 CivarLarında ÇekiLmiş Bir Fotograf

PureFood

PureFood

Üye
5800'ın kamerasına forumda laf söyleyene pek rastlamadım. Ancak kamerası çok güzel çekiyor, çift led flaş, otofokus ve Carl Zeiss'de tabiki mükemmel :oke: Fotoğrafta gayet kaliteli...

fireman87

fireman87

Üye
Zaten nokia'nın geneli kameraya yoğunlaşmış, adamlar sanki sadece kamera üretiyor :ehe

'Patron

'Patron

Üye
5800'ın kamerasına forumda laf söyleyene pek rastlamadım. Ancak kamerası çok güzel çekiyor, çift led flaş, otofokus ve Carl Zeiss'de tabiki mükemmel :oke: Fotoğrafta gayet kaliteli...
Katılıyorum. benım telefon 5 megapixel. bu carlzeiss otofocus falan olsa varya. ınanılmaz kalıtelı olur c5-03un kamerası.

ama bilmiyosunuz sanırım kamera konusunda eniyi uretici sony ericssondur.

s_uzun

s_uzun

Üye
sen bu fotografı telefonun arka kapağı olmadan çekseydin bide görseydin farkı :D

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye

Katılıyorum. benım telefon 5 megapixel. bu carlzeiss otofocus falan olsa varya. ınanılmaz kalıtelı olur c5-03un kamerası.

ama bilmiyosunuz sanırım kamera konusunda eniyi uretici sony ericssondur.

bunu sony kullananlar pek bilmez.ama aynen öyle.en iyi kameralı telefonlar sony ericsson'a ait.

nalcam22

nalcam22

Üye
velet iyi resim çekiyo

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Şuan da en iyi fotoğraf çeken telefon n8 dir.

nalcam22

nalcam22

Üye
12mb kamera çeksin artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt