5800 Kamera Ayarları Sabitleşmiyor :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
konyalisdu

konyalisdu

Üye
    Konu Sahibi
5800 Kamera Ayarları Sabitleşmiyor :(
Arkadaşlar. Kamera ayarlarını düzenliyorum fotoğraf çekiyorum tekrar ayarlara girdiğimde ayarlar eski haline dönüyor bunu nasıl halledebiliriz acaba ??

pasha14

pasha14

Üye
Arkadaşım malesef kamera ayarlarını sabitleyemiyoruz telefonunu açtığında ayarlayıp kapatmadan kırmızı tuş ile kapat beklemede kalıyor o zamanda telefonun şarjını yiğiyor. Eğer çok fotoğraf çeken birisiysen böyle yapacaksın ben şahsen telefonla pek fotoğraf çekmiyorum çektiğim zamanda gündüz çekiyorum. Gündüz zaten telefonda pek ayarlama yapmaya gerek kalmıyor.

konyalisdu

konyalisdu

Üye
    Konu Sahibi
:( teşekkürler kardeşim

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Sahne ayarlarından kullanıcı tanımlıya tıkla seç ve değiştir çıkıcak.Değiştir e tıklayıp kontrasttan ışık ayarına kadar hepsini yap ve kaydet..Artık sadece sahne ayarlarından kullanıcı tanımlıyı seçtiğinde diğer ayarların da devreye giricek.5ini ayarlamak yerine 1 ini ayarla:oke:

samuray-21

Üye
İz[Mir]Kan;3130242' Alıntı:
Sahne ayarlarından kullanıcı tanımlıya tıkla seç ve değiştir çıkıcak.Değiştir e tıklayıp kontrasttan ışık ayarına kadar hepsini yap ve kaydet..Artık sadece sahne ayarlarından kullanıcı tanımlıyı seçtiğinde diğer ayarların da devreye giricek.5ini ayarlamak yerine 1 ini ayarla:oke:

thx :bye2::bye2:

By_Casparov

By_Casparov

Üye
ya adamlar kullanıcı tanmlı diye bölm yapmşlar ya..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt