5800 kamera açıldığında ekranda beliren yeşil noktacıklar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dilermisin

Üye
    Konu Sahibi
5800 kamera açıldığında ekranda beliren yeşil noktacıklar
Slm Arkadaşlar. 5800 alalı bir hafta oldu bugün fotoğraf çekmek istediğimde dikkatimi çekti. siyah bi zemin üstünde kamerayı dolaştırırken bir adet farkedilmesi zor yeşil bir noktacık farkettim 2 kademe zum yaptığımda busefer de iki yeşil nokta oluşuyor 3 kademe zumda ise yeşil noktacıklar kayboluyor.bu bir ölü piksel olabilirmi yoksa kameranın gereksiniimi bir ayarmıdır anlamadım. Galeriden çektiğim resimlere baktığımda gayet net ve güzel resiimler oluşuyor yani noktacıkların kaybolmuş şekilde resimler çıkıyor...sizinde telinizde böyle bir durum söz konusumu. v 52 .0

--------------- Ekleme ---------------

kimse bişi yazmadına göre demek ki sadece benim telimde mevcut bu yeşil noktalar...:hmmm

balkonkusu

balkonkusu

Üye
bu benm n8 de de mevcut zoom yapınca daha çok beliriyor ve fotoğraflayınca o noktacıklar görünmüyor değil mi :) sanırım CCD sensorle alakalı bi durum kamera sensoru yani ekranlık bir şey değil

dilermisin

Üye
    Konu Sahibi
evet o noktalar görünmüyor galeriden çektiğim resme baktığım zaman.peki kardeşim bu durum olağan mı yoksa bi sorunmu var kamera sensöründe sence.

raptor_r

Üye
benim telde de var çok ufak kamerayı açınca yeşil yeşil parlıyo. napcaz şimdi servis yolu göründü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt