5800 işlemci overclock hakkında kaydadeğer program buldum içeri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

the primary gun

Üye
    Konu Sahibi
5800 işlemci overclock hakkında kaydadeğer program buldum içeri
Arkadaşlar biliyorum 5800 overclock hakkında çok yorum yapıldı ama bu işe yarar bi şeye benziyor, Lütfen karalayıcı yorum yapmayın, ben daha denemedim bu yöntemi işe yarar mı bilmiyorum ve biraz da denemekten korkuyorum çünkü 5800 bana değil babama ait :D Neyse bu programlarla sanırım bilgisayardaki gibi overclock yapabilimişler nokia 5230 a , hatta n8 e de yapmışlar , 5800 a da yapılabilir diye düşünüyorum, burda 5230 u 800 mhz yapmışlar aynı programla
moneyexpertsteam.blogspot.com/2011/01/how-to-overclock-5230-cpu-to-800-mhz.html
Burdada n8 2000 mhz yapmışlar ne kadar doğruysa
moneyexpertsteam.blogspot.com/2011/01/how-to-overclock-nokia-n8-cpu-to-1000.html

biz 5800 ı 600 yapsak yeter , fazlası zarar ben deneyelim derim, üstadların yorumlarını bekliyorum. Bu program ( Mr cpu wizard ve maemo flasher) hakkında daha öncede konu açılmış , maxicep.com/symbian-s60v5-cihaz-destek/nokia-5230-overclock-to-800mhz-cpu-489700.html
ama arkası gelmemiş. Bi araştırma yapalım bence. Saygılar.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Böyle şeylere pek inanmıyorum ama neyse :)

- - - Eklendi - - -

Bilgisayarda neyse de telefonda hiç inanmıyorum :)

the primary gun

Üye
    Konu Sahibi
Bana gerçekçi geldi aslında.

- - - Eklendi - - -

Konu güncel , yorumlarınızı bekliyorum.

mucahitherken

mucahitherken

Üye
Bence imkansız

fLuke!

fLuke!

Üye
O uygulamanın gerçek olmadığı kanıtlandı diye biliyorum.Ama isteyen denesin belki gerçek olur.:D

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Denemek bedava diyeceğim. Program linki yok mu ?

the primary gun

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar anladığım kadarıyla bu flash programı pc den telin kernel dosyalarına müdahale ediyor ve cpu yu overclock luyor. Buyrun link moneyexpertsteam.blogspot.com/2011/01/how-to-overclock-nokia-n8-cpu-to-1000.html Ben bunun gerçek olduğunu düşünüyorum yalnız bize 5800 için overclock lu kernel dosyası lazım buyurun flash programları n8 de denemişler adam 2 ghz yazmış ama resimde 1 ghz yazıyor bence buda önemli bişey n8 işlemcisinin 680 mhz olduğunu düşünürsek. Yorumlarınızı bekliyorum

hakkariliyim30

Üye
beyler nokia 5800 işlemcisi arm11 dir. nokia şirketi bu işlemciyi 458 mhz testinde 4 defa yakmıştır. sadece v40 güncellemesinde 369 mhz den 434 e yükseltilebilmiştir. bence hayal kurmayın.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
:locked2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt