5800 ısınıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haytaefendi

haytaefendi

Üye
    Konu Sahibi
5800 ısınıyor
telefon bu gun garantiden geldi hersy yolndaydı sarja taktm telefon komple ısınmaya basladı ne yapmalıyım bide v31 den v 50 yapmslr sürümü..

• Beğen
Tepkiler: M3L!H

gemlikua96

gemlikua96

Üye
benimkide ısınıyo telefonu 7 aydır kullanıyorum bi sorun yaşamadım şimdilik yani ısınır o öle :D

JayJayyy

Üye
çalışırken ısınmayan alet varmı:ehe

gemlikua96

gemlikua96

Üye
jayjayyy katılıyorum :D :P

M3L!H

M3L!H

Üye
Benimkide çok ısınıyor.. Ama sadece bataryası ve çok aşırı..

M3L!H

M3L!H

Üye
zaten batarya ısınır başka bir yer ısınıyosa o anormal :D
Biliyorum:ehe Ama benimki anormal Elime almıyorum bile durduk yere yani. Babam telefonda kısadevre olabileceğini ve tehlikeli olduğunu söyledi..

gemlikua96

gemlikua96

Üye
Biliyorum:ehe Ama benimki anormal Elime almıyorum bile durduk yere yani. Babam telefonda kısadevre olabileceğini ve tehlikeli olduğunu söyledi..

elektrikçi olmadığımdan kısa devre filan bilmem :D ama benim telefon sarj dayken ısınıyo elinde ısınıyosa direk götür servise haa internette ve haritalarda (navigasyon) da ısınabilir normal çünkü çok çalışıyor telefon onun dışında mesaj gönderirken veya telefon dururken ısınmaması lazım kullanıma bağlı yani :D:oke:

qpel

Üye
bence servise götürün bendede şöyle durum olmuştu bilgisayara bağladım birden şarj almaya başladı çıkardım hala şarj alıyor görünüyordu sonra ısınmaya başladı çıkardım bataryayı tekrar taktım ondan sonra da daha şarj almadı servise gönderdim mecbur v50 olmasıyla bi ilgisi yoktur onu söyleyeyim

mkryvz

mkryvz

Üye
ısınma rahatsız edici seviyedeyse servise gönder, ısınma çokta normal bir durum değildir.

haytaefendi

haytaefendi

Üye
    Konu Sahibi
ilk servisten geldi ısındı ertesi gün bşiyi kalmadı hiç ısınmıyor ilk aldım zmnda ısınmıyorduda ondan soriim dedm..

emre_6795

emre_6795

Üye
kardeşler telefon şarjdayken internete girerken ısınıyor kullanma kılavuzundada aynı şey yazıyor

not: şarzda ısınması için telefonun şarzsızlıktan kapanması lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt