5800 ışık sensörü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
codblackops2

codblackops2

Üye
    Konu Sahibi
5800 ışık sensörü
Merhaba arkadşlar gene ben :naughty: Benim bir sorum daha olcaktı 5800da ışık sensörünü ayarlardan en karanlığa çektim ama bazen çok parlak bazen çok karanlık oluyor ayarı değiştirmediğim halde.bunun sebebi nedir :hmmm

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
Hava durumu :D Ortamın aydınlığına göre sensör kendi ayarlıyor.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Kuzum bence sat kurtul :D
Şaka bir yana bu benim fotoğraf makinesinde de oluyor nedenini bilemiyorum ama sorun olmadığını düşünüyorum :)

15097

15097

Üye
eğer ortam karanlıksa ekranın ışığıda karanlık oluyor ama aydınlık bir ortamdaysan ekranın parlaklıgıda aydınlık oluyor. :oke:

codblackops2

codblackops2

Üye
    Konu Sahibi
Vay be.5800ın daha ne marifetleri varmış da haberimiz yokmuş.Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar :)

- - - Eklendi - - -

Kuzum bence sat kurtul :D
Şaka bir yana bu benim fotoğraf makinesinde de oluyor nedenini bilemiyorum ama sorun olmadığını düşünüyorum :)

Yok daha alalı 2 ay oldu :hmmm

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
cyber

cyber

Üye
sorularınıza hayranım :) ışık sensörü ortama göre ışığını kendi ayarlar göz yormasın diye ne de olsa akıllı telefon hem de 5800 zeka küpü :)

- - - Eklendi - - -

Tam tersi değilmiydi ya ortam karanlıksa aydınlık oluyor ekran.:hmmm

- - - Eklendi - - -

Teşekkürler :)

yok tersi değil düzü doğru yani

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
Yok kardeşim karanlıkta kısıyo ışığın çok olduğu yerlerde artırıyor. O kısık ışıkla zaten güneş ışığı vurduğunda ekranı göremezsin :D

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
codblackops2

codblackops2

Üye
    Konu Sahibi
sorularınıza hayranım :) ışık sensörü ortama göre ışığını kendi ayarlar göz yormasın diye ne de olsa akıllı telefon hem de 5800 zeka küpü :)

- - - Eklendi - - -

yok tersi değil düzü doğru yani

Yok yahu yanı şu an telefondan yazıyorum ışık ayarı en karanlıkta şu anda ortam zifiri karanlık ve ekran inanılmaz parlak:hmmm

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Yok kardeşim karanlıkta kısıyo ışığın çok olduğu yerlerde artırıyor. O kısık ışıkla zaten güneş ışığı vurduğunda ekranı göremezsin :D

Mat-Anti Glare bir film lazım kuzum .. Herkese dağıtalım güneşte de görünsün telefon :)

cyber

cyber

Üye
eğer aydınlık bi ortamsa ekran parlaklığı aryar eğer karanlık ni ortamsa azalır bunu deneyin isterseniz üst kısmı aydınlık bi ortamda kapayın sonra geri açın farkı görün

codblackops2

codblackops2

Üye
    Konu Sahibi
Bence benim telefonun sensöründe sorun var siz ne deseniz tam tersi oluyor :naughty:

15097

15097

Üye
Tam tersi değilmiydi ya ortam karanlıksa aydınlık oluyor ekran.:hmmm

- - - Eklendi - - -

Teşekkürler :)
benim bildigim hayır.ipodda dısarı cıktıgında ekran parlaklıgı artıyor cünkü günesten dolayı yansıma yapıyor parlaklık artırınca yansıması azalıyor dogal olarak dolayısıyla tam tersi değil :)

codblackops2

codblackops2

Üye
    Konu Sahibi

benim bildigim hayır.ipodda dısarı cıktıgında ekran parlaklıgı artıyor cünkü günesten dolayı yansıma yapıyor parlaklık artırınca yansıması azalıyor dogal olarak dolayısıyla tam tersi değil :)

Dediğim gibi.Bence benim telefonun sensörü bozuk :)

codblackops2

codblackops2

Üye
    Konu Sahibi
Tamam sakin olun :hmmm Deneylerim sonucu sorunun telefonda değil bende olduğunu keşfettim :naughty:

- - - Eklendi - - -

Mat-Anti Glare bir film lazım kuzum .. Herkese dağıtalım güneşte de görünsün telefon :)

Bana mat deme mat ekran koruyucu aldım 1 gün geçmeden çıkarıp attım.rezistif ekrana mat gitmiyor :hmmm

15097

15097

Üye
asıl sen sakin ol :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt