5800 iphone uygulamaları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

efsane9559

Üye
    Konu Sahibi
5800 iphone uygulamaları
arkadaşlar ben 5800 xpress müzik almaya karar verdim ancak iphone 3g uygulamalarını çalıştırır mı merak ediyorum? bir de 5800 da gps bedava mı kullananlar söylerse sevinirim ;)

• Beğen
Tepkiler: usta2525

OğuzcanAbi

Üye
çalıştırmaz s60v5 bölümüne bak her telefonun kendeine göre programları war

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Kardeşim zaten çalıştırsa herkes 5800 alır iphone neden alsın çalıştırmaz oguzcankral arkadaşımında dediği gibi s60v5 bölümüne bak 5800'ın oyunları orda :oke:

efsane9559

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim zaten çalıştırsa herkes 5800 alır iphone neden alsın çalıştırmaz oguzcankral arkadaşımında dediği gibi s60v5 bölümüne bak 5800'ın oyunları orda :oke:

öyle ama bu iphonu sadece hava atmak için kullananlar var:ah çok arkadaşım uygulamaları yüklemiyor bile :evet::oke:

OğuzcanAbi

Üye
o nasıl bir düşünce git birebir çin malı al kapalı dursun gösterirsin herkese

empa35

empa35

Üye
navigasyon gps bedava 5800 da :)

kartal158

kartal158

Üye
gps bedava ama sadece s60 v5 namıdeğer os9.4 uygulamaları çalıştırır

emr-erock

emr-erock

Üye
yazılımları aynı değil kardeş.Uyarlanırsa smbyana o başka...^^

SilentOne

SilentOne

Üye
iphone ile 5800 uygulamarı cok farklı ve eqer uygulama arıyorsan farumda var ve ovi storedede var

zece71

Üye
Kesinlikle bedava

JayJayyy

Üye
bedava

hakandoyran

Üye
baştan şunu söyleyeyim. herkez paralı diyo Gps yi ama ben Free kullanıyorum. Gps ayarlarını doğru biçim de yaparsan bedava kullanabilirsin. mesela ben sana kısaca açıklayayım bu ayarları nasıl yapacağını:

Menü-Ayarlar-Bağlantı-Şebeke-Şebeke Modu : GSM

Menü-Uygulamalar-Yer-Konumlama-Konumlama Yöntemleri : √ Yardımlı GPS
√ Tümleşik GPS
Bluetooth GPS
√ Şebeke Tabanlı
Menü-Uygulamalar-Yer-Konumlama-Konumlama Sunucusu : Kapalı

Bu ayarları yaparsan Gps bağlantısı GPRS üzerinden olmadığı için biraz daha zor bağlanır ancak bedava olur. İşallah yardımcı olabilmişimdir.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
yap internet paketi aylık sınırsız gir gps yi kullan ben kullanıyorum bizim evi bile görüyorum telefondan :) arabayla giderken karı konuşuyo :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt