5800 İnternet Tarayıcı Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

federall

Üye
    Konu Sahibi
5800 İnternet Tarayıcı Sorunu
Meraßa,

Nokia 5800 Kullanıyorm ve Şöyle ßi Sorunla Karşılaştım İnter tarayıcımı acıyorum. Bi siteye bağlanmaya calışıyorm, baqlanmıyor qecersiz Sunucu ismi demekte baqlandıqı Sitelerde de şöyle ßi sorun oluyor icerik qörükmüyor sadece yazılar qörükmekte.Bir çözüm bulamadım yardım ederseniz Sevinirim

Bilgi Son güncelleme sorunsuz yapıLdı..
 


federall

Üye
    Konu Sahibi
E yardım olucak kimse yokmu :S
 

shn_design

Üye
geçersiz sunucu hatasına bişey diyemiyom ama içerik yok sadece metin varsa web tarayıcının ayarlarında metin dışındaki içerik kapalı olabilir..
 

acunhann

Üye
Arkadaslar kirlilik ypmak istemedm onun için bueaya yazıorm..Benmde tarayıcmla ilgili bi problemim var..ben kabloszla baglanıorm bütün sitelere girior yalnzca face e girmior..facele ilgili prgramları indrdm onlarda girmior.mobil face de girmior..baglantmda bi problem yok msn e fln giriorm ama yalnzca facebooka girmior dns de yok telefonmda szce problem ney?
 

WitchKing

Üye
çok güzel bi noktaya virgül koydun :D bendede tarayıcıdan atıyo anlamadım hiçbişey :D
 

federall

Üye
    Konu Sahibi
shn_design : geçersiz sunucu hatasına bişey diyemiyom ama içerik yok sadece metin varsa web tarayıcının ayarlarında metin dışındaki içerik kapalı olabilir..

dediqini daha öncede denedim olmuyor ßu sorun illaha servistemi halledilecek normal opera da ßi proplem yok cok tuhaf bir şey
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt