5800 İnternet Sorunu Acil...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Altair38

Üye
    Konu Sahibi
5800 İnternet Sorunu Acil...
Arkadaslar Telefonu Alali 1 Hafta Olmadi v51 Sürümüyle Geldi Telefon Belki Düzelir Diye v52 Sürümüne Güncelledim Fakat Sorun Hala Var...:vur:vur

Sorunum Ne Derseniz telefon 0.facebook.com giriyor Diğer Hiç Bir Siteye Girmiyor Her Türlü Web Tarayicisini Denedm Opera fln ama sonuç yine ayni yükleniyor diyor sonra zaman asimi hata felan diyor girmiyor Yada Sağ Üstte 0 kb diyor ekran bembayaz kaliyor sorunun çözümünü bilen varsa yardm ederse sevnirim Herkese İyi Forumlar

Utk4n*

Utk4n*

Üye
wap yaz 2222 ye yoLLa TurkceLLsen. DigerLerini biLmiyoRum.
Wi-fi iLe giRiyoRSan yazıLımSaL biR progRam waR. Zaten bende 5800 aLdıgım da 1 hafta dayanabiLdim sonRa hackLedim aRtık hiç biR soRun yok :D.

SilentOne

SilentOne

Üye
adama bak yha 1 hafta dayanmış orj. fw ye bn v30 dan beri dayanıyom v51 de cfw kullandım ama sonra orj. fw şimdi cfw ye geçmek biyerim yemiyo zaten pc sorunlu

Lacrymosa

Üye
Hattınızda TL yoksa bağlanmaz tabii ki. Adam 0.facebook.com'a giriyorum demiş ama adama Wap ayarlarını yap demişsiniz. Ayarlar yapılı değilse facebook'a giremezdi. TL sorunun var.

Altair38

Üye
    Konu Sahibi
Ben Hiç Bakmam TL Ye Hayret Bitmis:d: Hemen Yükleyim Deneyim Bakım Yorum Yapan Arkadaslara Teşekkür Ederim:oke:

tekcanadem

Üye
s.a arkadaşlar ben 5800 internetini pcm de kullanıyorum normal sitelere giriyor ama sunucuya baglanmıyor oyunlarda acaba bilgisi olan var mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...