İnternet sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gausjean

gausjean

Üye
    Konu Sahibi
İnternet sorunu
Ben bir bucuk ay once Ttneti bırakıp Turkcell syperonline ye geçtim ilk ay sorunsuz girdim sonra faturayi odedim ve 10 gün daha sorunsuz hem telefondan hem pcden sorunsuz girdim fakat 5 gundur bilgisayarım bağlandiğini gosteriyor hatta sinyal kuvvetine mukemmel diyor fakat tarayicilarimla internete girmeyi denediğimde bir türlü girmiyor sürekli yükleniyor yaziyor ama telefonla eskisi gibi rahat bir bicimde baglanabiliyorum sizce sorun ney ne yapmalıyım

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
internet explorer'da Araçlar->İnternet Seçenekleri->Bağlantılar->Çevirmeli Bağlantı(varsa) üzerinde çift tıkla "bu bağlantı için proxy sunucu kullan" seçeneğini kaldır ardından tamam de çık aynı yerden Yerel Ağ Ayarlarına Gir "Yerel Ağınız için bir proxy sunucu kullanın" seçeneğinide kaldır tmm de çık

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
arkadasım bılgısayarın gırmıyor....
Internetınde bır sorun yok...
Yukardakı gıbı proxy veya dns sorunu var yadaaa pc de vırus var...ınternetın var ama kullanamıyorsun..

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
arkadasım bılgısayarın gırmıyor....
Internetınde bır sorun yok...
Yukardakı gıbı proxy veya dns sorunu var yadaaa pc de vırus var...ınternetın var ama kullanamıyorsun..

L-LumieRe hocamında söylediği gibi internetinde problem gözükmüyor. PC'nde yüklü bir antivirüs programın var mı? Var ise Güvenli modda PC'ni çalıştır ve antivirüs ile komple tarat.
Antivirüs yazılımın yok ise en kısa zamanda bir tane yükle. Antivirüs tavsiyesi istersen buradan yardımcı olmaya çalışırız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...