5800 İndirilen Dosyalar Kayboluyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kotu.bakkal

Üye
    Konu Sahibi
5800 İndirilen Dosyalar Kayboluyor
Arkadaşlar sorunum önemli.5800 da kendi tarayıcısından indirdiğim dosyalar hangi klasörde bulunuyor yardım ederseniz sevinirim.hafıza kartının altını üstüne getirdim bulamadım.indirdiğim videoları falan izleyebılıyorum galeriye kaydedildi diyor ama galeride binlerce resim + video var bulamıyorum.klasörünü bulmalıyım yardım edın

mstf_l

mstf_l

Üye
system/dmgr de bulunuyor yanlıs haturlamıyorsam

kotu.bakkal

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartında system klasörü yok

xxdama

xxdama

Üye
download diye bi klasör olması lazım. Kendi tarayıcısını kullandığın zaman

kotu.bakkal

Üye
    Konu Sahibi
öyle bi klasörde yokusta ya of yarıdm lutfen

anılbaran

anılbaran

Üye
dosya formatı ne ? bendede kayboluyor bazıları.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
download klasörüne atıyor bazen de mesela jar uzantıli dosya indiriyon indirme bittikten sonra otomatik kuruluma geçiyor klasöre atmıyor geçici bi yere atıyor kurulum tamamlandıktan sonra ordan siliyor

xxdama

xxdama

Üye
download klasörüne atıyor bazen de mesela jar uzantıli dosya indiriyon indirme bittikten sonra otomatik kuruluma geçiyor klasöre atmıyor geçici bi yere atıyor kurulum tamamlandıktan sonra ordan siliyor

Evet.arkadaş doğru sölüo. Eğer sorunu çözemessen bi hard format at

kotu.bakkal

Üye
    Konu Sahibi
.mp4 ve .php olarakda indiriyo php olarak ındırdıklerını açıp izleyebiliyorum hafıza kartından yerde gidiyor.yani indiriyorum hafıza kartında bi yerlerde çünkü hafıza azalıyo ama bulunmuyor bi türlü.hard formatta attım çare olmadı.bedava ınternet üzerınden ındırıyorm bi proxy ile.

DaNq3rB0y1

Üye
opera mobile kullan istediğin yere indirirsin hemde telefonun kendi tarayıcısından daha hızlı indiriyor

anılbaran

anılbaran

Üye
by gablin in dedigi gibi sanırsam :(

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
bi öneri sunuyum sana sürekli orjinal tarayıcıdan indiriyorsan download accelerator yükle kaybolmaz belirttiğin yere indirir

kotu.bakkal

Üye
    Konu Sahibi
bi öneri sunuyum sana sürekli orjinal tarayıcıdan indiriyorsan download accelerator yükle kaybolmaz belirttiğin yere indirir

hocam klasör belirtm yok.dosyanın formatına göre atıyor.ama ben hafıza kartını cıkarttım telefona indirdim orda download klasörüne yükledi.ama hafıza kartında nerede oldugu meçhul

'h716043'

'h716043'

Üye
xplore ile gizli dosyaları aç system içinde

kraltara

Üye
arkadaşlar ben beşiktaş bestesini normal internetten indirdim downlooad yerine başka bir dosyaya attı nasıl bulabilirim dinledimde sonra kapatınca gitti telefonun hafısasında var ama gozukmuyo

Atacan-

Atacan-

Üye
Bazı sitelerde şarkının tamamını dinlemeden kapatırsan dowloand klasörüne kaydetmez.
Şarkının tamamını ilerlet sonuna doğru sayaç sıfırlandıktan sonra kaydeder.
Hayutta tmamını dinle...

goralland55

goralland55

Üye
opera mobile kullan istediğin yere indirirsin hemde telefonun kendi tarayıcısından daha hızlı indiriyor

Aynen katılıyorum opera mobil veya mini kullan sistemsel bir sorun var yada sen çözemiyorsun kardeş

burakcan42

Üye
indirdigin dosyaları hafiza kartindan ismiyle arattir. Onu duzenleme seçeneklerinden istedigin bi klasore taşı. Ben bu şekilde yapabiliyorum

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
ucbrowser candır :)
Tek bir klasöre indiriyor. Sadece seçmen ve klasör yolunu göstermen yeter.
(E : ucdownloaded )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt