5800 İLK CFW Atacagım Tavsiye ve Yardı ACİL

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OBiRSeRSeRi

OBiRSeRSeRi

Üye
    Konu Sahibi
TCK'nin Görselliği Daha Iyi benim fikrim :d daha karar verememdim başka CFW Yokmu ya :S C6 felan demeyinde :d

greenbaby

Üye
ya ben şu anchor tarzı şeyleri pek tutmuyorum:d görünüm olarak SPB MESELA :d bu arada Bunu nasil yapacam melek :s

kullandığın telefonun yapabileceği şeyler kısıtlı sen spb yi kullanırsan çok ram yer ufacık şeyde hafıza dolu uyarısı alırsın

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
programı ve altınadaki dosyayı indir programı yükle sonra dosyayı aç programın tescilleme bölümüne dosyadaki şifreyi yaz

OBiRSeRSeRi

OBiRSeRSeRi

Üye
    Konu Sahibi
Hallettim ama süper bi görünüm ya keşke bu cfw olsydı :d Şimdi CFW Ariyorum :S

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
tck da n8 ikonları var anchorda anna ikonları vr anna ikonlar am verimli değil

ayrıca anchorda nokianın kendi temaları var ve iğrençler tck da ck teması var sadece ve bence güzel

OBiRSeRSeRi

OBiRSeRSeRi

Üye
    Konu Sahibi
bu iki cfw dişinda CFW yokmu bunlara endexlendik :D artı 5800 için guzel oyun :d

greenbaby

Üye
tck da n8 ikonları var anchorda anna ikonları vr anna ikonlar am verimli değil

ayrıca anchorda nokianın kendi temaları var ve iğrençler tck da ck teması var sadece ve bence güzel

anladığım kadarıyla sen anchor cfwyi kurmamışsın anchorda N9 ikon var konuda da öyle yazıyo ayrıca sadece nokianın tema white teması var onun dışında N9 ikonlu petrol blue ve meego mino teması var

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
kardeşim s60v5 cfw bölümüne gir kendin bak kendin seç halla halla :D

OBiRSeRSeRi

OBiRSeRSeRi

Üye
    Konu Sahibi
tavsiye istiyoruz :D günahmı :D

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
işte o ikonlara anna ikonları deniyo :dayak:

OBiRSeRSeRi

OBiRSeRSeRi

Üye
    Konu Sahibi
bunalıma qirdim :dry:

greenbaby

Üye
işte o ikonlara anna ikonları deniyo :dayak:

daha anna ikonla n9 ikonu ayırt edemiyosun :kop2: gece gece güldürdün beni seninle bu konuyu tartışmayacağım anna ikonla n9 ikonu bir daha karşılaştırmayı dene istersen :oke: ayrıca kabız civciv n9 ikonlu petrol blue temasını koymuştu foruma oradan da bakabilirsin n9 ikona

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
çok büyük psikolojik sorunların var sanırım :dry: görüntü olarak aynılar neyse ben yatıyorum arkadaşlar iyi geceler

OBiRSeRSeRi

OBiRSeRSeRi

Üye
    Konu Sahibi
kizlar relax :S

Fa_Ni

Fa_Ni

Üye
elini korkak alıştırma yardır cfw yi :yuru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt