5800 ile wlan bağlantısı sorunu.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

leche

Üye
    Konu Sahibi
5800 ile wlan bağlantısı sorunu.
Arkadaşlar herkese merhabalar.5800 kullanıcısıyım.1 yıllık telefonumun dokunmatik ekranı çalışmıyordu ve garanti kapsamında KVK servisine teslim ettim ve birkaç gün önce telefonumu geri aldım.Fakat kablosuz bağlantı özelliğinde bir sorun olduğunu düşünüyorum.Çünkü modemimin olduğu odamda bile bir yöne döndüğümde kablosuz bağlantı bulamayabiliyor.fakat farklı bir yöne dönünce bu seferde de güçlü bir bağlantı görüyor.Bu sorun servisten önce yoktu.Ben evimin içinde diğer odalarda bile bu bağlantıya rahatça bağlanabiliyordum.Şimdi ise araya bir duvar girince bağlantıyı neredeyse göremiyor veya çok düşük oluyor.Bağlanabildiğimde ise devamlı kopuyor.Bu kopma sorunu modemin olduğu odada dahi geçerli.En ufak bir yer oynaması olduğunda hatta olmadığında bile bir anda bağlantı kopuyor.Bağlantı olduğu vakitlerde bile hızı servisten önceki durumuna göre çok düşük.Takılmalar oluyor.Böyle bir sorun yaşayan başkaları var mı acaba?Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum şimdiden çok teşekkürler.

qpel

Üye
var bendede bazen öteki odaya geçsem ağ kayboluyor sonra bağlantı kısmına gelince ağı buluyor bende de aynı

redspawn

redspawn

Üye
soft format at düzelir.. benimki öyle düzeldi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt