5800 ile Turkcelden internete bağlanamıyorum..

Sponsorlu Bağlantılar

saussure

Üye
    Konu Sahibi
5800 ile Turkcelden internete bağlanamıyorum..
Turkcelden 100 mb internet paketi satın aldım..Telefonun ayarlarından bağlantı-hedefler turkcell internet birinci öncelik, veri taşıyıcı paket araması, erişim noktası kullanma otomatik herşeyi doğru yaptığımı düşünüyorum..Turkcel den teknik destek de aldım ama cihaz turkcell üzerinden internete bağlanmıyor..Ama benim wireless modemi görüyor ve sorunsuz bağlanıyor.. Wirelees bağlantısını kesip modemi kapatıyorum yine bağlanmıyor nerede hata yapıyorum?

Revengeful

Emekli Yönetici
hedefler bölümünden modemini silip dene ama turkcell kalsın başka hedef bulamayacağından belki ondan bağlanır

saussure

Üye
    Konu Sahibi
Turkcel den tekrar teknik destek aldım..Ayarları resetleyeceğiz dediler..Telefonu kapatıp açın pili çıkarın bir 5-10 saniye bekleyin dediler yine aynı değişen birşey yok...
Dediğinizi yapacaktım ama hiç bağlanamamaktan çekinmiştim son çare bunu deneyeceğim..

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Bazı programlar telefonun sistemini bozmuş olabilir.En son çare hard format atarak deneyebilirsiniz.

yuXeXescaner

yuXeXescaner

Üye
Bende vodafone den turkcell e geçtim.3g 2222 gönderdim 3g oldu ve telefon 2. gün bağlanmamaya başladı.tEL 5800

OğuzcanAbi

Üye
internet ayarlarının yapılı olması gerek

yuXeXescaner

yuXeXescaner

Üye
arkadaşalar biz bu işleri bilen bireyleriz bağlanmıyor dediysek herşeyi tamdır..

Üst Alt