5800 ile operada maximum sekme sayınız kaç

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

giray38

giray38

Üye
Mini ile sansimi zorlayim dedim 59 sekme actim 21 mb bos ram vardi aklima acacak site gelmedi skldim kapattim (:

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
İz[Mir]Kan;3329981' Alıntı:
+1 :bann: Her açtığın sekme için konu açarsan burası destek bölümü olmaktan çıkar:off:
her şeye atlamasana la sen :off:

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
İz[Mir]Kan;3331674' Alıntı:
bekle senin üslubunla cevap vericem:

forum kurallarını okusana la sen:off:

forum kurallarını ben biliyorum modaratörler bile karışmıyo sana noluyo la :off:

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Ben konuştum merak etme.Ama insanların görüşleri farklı olduğu için ve tartışma çıksın istemedikleri için şikayet butonunu kullanmamı ve açtığım uyarı konusununda bu nedenle üst konu olmadığını söylemek isterim

--------------- Ekleme ---------------

Eski konuna baktım.Maceralarını yazmaya bu konudan devam edicekmişsin olası bir durumda tekrardan konu açmayacağını hatırlatırım.Ha şimdi sen 63 sekme falan açıp yine konu açarsın falan

addmin

addmin

Üye
99 sekmeninde üstü yok alın 99 sekme

Uploaded with [/URL]

--------------- Ekleme ---------------

tamamen kendi yapımımdır :ehe:ehe:ehe

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen mobile zor da mini olur

EnesDMR

Üye
Arkadaş Doğru Söylüyo. Mobile İle İmkansız Çünkü 4,5 Sekmeden Sonra Hata Veriyor Bide Müzik Açmak İçin Fln Menüye Girdiğinde Bazen Kapanıyor. Minide Böyle Bi Şey Yok Hiç Kapanmadı Bende Şimdiye Kadar...

Evet 4 sekmeden sonra müzik falan kapatıyo bellek dolu diyor

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
İz[Mir]Kan;3329981' Alıntı:
+1 :bann: Her açtığın sekme için konu açarsan burası destek bölümü olmaktan çıkar:off:

sende haklısın ama bu kadar sert çıkışmana gerek yok benimde çok gereksiz veya yanlış yere açtığım konular oldu eminim seninde olmuştur eçer gereksizse zaten moderatörler bunu düzelticektir kavgaya luzüm yok dostum :oke:

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye

sende haklısın ama bu kadar sert çıkışmana gerek yok benimde çok gereksiz veya yanlış yere açtığım konular oldu eminim seninde olmuştur eçer gereksizse zaten moderatörler bunu düzelticektir kavgaya luzüm yok dostum :oke:

O kadarda sert değil sonuçta eski konusunda adamın bana ... git şurdan demediği kalmıştı.Ben gereksiz konu açmadım şahsen hiç.Moderatörler şikayet bölümünü kullanın diyor çünkü onlara da söver bu adamlar tartışma çıksın istemiyorlar.
Ayrıca kibar bi dille uyardıklarım:
Sana lan senin işin gücün yok mu git başka konuya bi daha cevap atıığını görmiyim:off::off: gibi şeyler yazıyor

ATORMUS

ATORMUS

Üye
Vaaaay addmin abi saygılar abi donanım haberdeki moderatörlüğüne 2 dk gelirmisin rica etsem abi wesst nickli üyeyi banlarmısın abi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt