5800 İle İlgili Sorunlarınızı Sorabilirsiniz...(Elimden geldiği kadar yardımcı olurum.)

Sponsorlu Bağlantılar

KADER UTANSIN

KADER UTANSIN

Üye
bu verdiğin hack yöntemi olmuyo

sinanorta

sinanorta

Üye
    Konu Sahibi

Şimdilik en iyisi bu...

Daha iyi bir player bulursan bize de haber ver.

Daha iyi bir şey çıkmaz. Zaten s60v5 dönemi bitti gibi bir şey... Hiçbir firma oyun çıkarmıyor. İsteseler Polarbit gibi kaliteli oyunlar yapabilirler ama yapmıyorlar. Nedeni s60v5 kullanma sayısı az...

ercan_67

Üye
rar vb dosyaları nasıl açabiliri

hknbzdmr

Üye
Önceden you tubeye grnce video drek açlyrdu şmdi real player kullanmamz grekyr drek açlmyr eskı haline nasl glr

Emrgncy

Emrgncy

Üye

Daha iyi bir şey çıkmaz. Zaten s60v5 dönemi bitti gibi bir şey... Hiçbir firma oyun çıkarmıyor. İsteseler Polarbit gibi kaliteli oyunlar yapabilirler ama yapmıyorlar. Nedeni s60v5 kullanma sayısı az...

Ben de biliyorum çıkmaz, benim kastettiğim benim bilmediğim daha iyi oynatan bir player varsa diye söyledim onu...

KADER UTANSIN

KADER UTANSIN

Üye
kardeşim 5800 kullanıyorum tel şarj da ken bile batarya zayıf diyo kapanı yo neden ya

KADER UTANSIN

KADER UTANSIN

Üye

Batarya ölmüş olabilir orjinal bir batarya al...

Ayrıca şarj aletin orjinal mi?

Şarj aleti orijinal ama 5800 ın değil nokıa c201 e ait

- - - Eklendi - - -

ya bide kardeşim 5800 beynini tamamen değiştiren bi tema varmı

semihjet

Üye
arkadaşlar benim bluetooth sorunu var çalışmıyor. bluetooth işlemi gerçekleştirilemiyor diye bir hata alıyorum. Sanırsam radyoda açılmıyor. ne yapabilirim donanımsal bir problem varsa ne kadara olur sizce yaptırmalımıyım?

l2031

Üye
açil yardm 5800 sorunsuz hackledm ve ucplay attım yotube dowlnder yükldm x-plor da var güzel oldu ama bugun tlfnu tv baglayım arkadan aut dan görmüyor den bu yaptm işlemlerle alakadar olabilirmi

- - - Eklendi - - -

hack atan tv baglayamıyormu?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
rar vb dosyaları nasıl açabiliri

http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-sistem-araclari/idecompress-zip-rar-ve-7z-ayristirici-650807.html#post5326191

- - - Eklendi - - -

Önceden you tubeye grnce video drek açlyrdu şmdi real player kullanmamz grekyr drek açlmyr eskı haline nasl glr

orjinal tarayıcı ile açın. Masa üstü görünüm modunda acar.

- - - Eklendi - - -

kardeşim 5800 kullanıyorum tel şarj da ken bile batarya zayıf diyo kapanı yo neden ya

Bataryayı çıkar masanın üzerine koy bir çevir. Fırıldak gibi dönüyorsa batarya şişmiş ise batarya ölü demektir. 1 saat internete gir yada film izle batarya hemen biter.
Eğer batarya şişme yapmamışsa sağlamsa şarj cihazını değiştirin.
Birde mümkün mertebe orjinal şarj cihazı ve orjinal batarya kullanın.
Biraz pahalıdır ama en sağlam yol bu.

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar benim bluetooth sorunu var çalışmıyor. bluetooth işlemi gerçekleştirilemiyor diye bir hata alıyorum. Sanırsam radyoda açılmıyor. ne yapabilirim donanımsal bir problem varsa ne kadara olur sizce yaptırmalımıyım?
bir tamircilere danışın kaç lira istiyorlar ona göre yaptırın yada yaptırmayın deriz.
Birde bunla ilgili bir acayip konu vardı. Onuda bir okuyun derim.

http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-cihaz-destek/bluetooth-islemi-gerceklrstirilemiyor-hatasi-100-cozum-683351.html#post5325658

tlghncvk

Üye
Kardeş benim sorunum cihazı bilgisayara bağlıyorum telefona modlar (nokia suite,depolama vs) geliyor.Fakat bilgisayarım telefonu algılamıyor.Aygıt yöneticisinden Nokia 5800 xpressmusic üstünde ünlem işareti var.Aygıt yöneticisinden kaldırmayı denedim ve tekrar taktım telefonu bilgisayara bu sefer nokia suite telefonumu algıladı ama yine işlem yapamadım .Başka bilgisayarlarda sorunsuz görüyor.Ne yapmam gerekir bir yardımcı olurmusunuz ?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
açil yardm 5800 sorunsuz hackledm ve ucplay attım yotube dowlnder yükldm x-plor da var güzel oldu ama bugun tlfnu tv baglayım arkadan aut dan görmüyor den bu yaptm işlemlerle alakadar olabilirmi

- - - Eklendi - - -

hack atan tv baglayamıyormu?

hackle alakası olduğunu sanmıyorum, yinede rompatcher yamalarını pasifleştirip bir daha dene...

hacklemeden önce bağlanıyor muydu?

Üst Alt