bu verdiğin hack yöntemi olmuyo
gayet başarılı bir şekilde çalışıyor. Eğer uğraşamam dersen ofw yada cfw yüke. Onlarda sistem zaten hackli oluyor.
ucplayer yükle. Onunla izleyebilirsiniz.
Uc player da çok yavaş ağır çekime almışsın sanki..
Şimdilik en iyisi bu...
Daha iyi bir player bulursan bize de haber ver.
rar vb dosyaları nasıl açabiliri
Daha iyi bir şey çıkmaz. Zaten s60v5 dönemi bitti gibi bir şey... Hiçbir firma oyun çıkarmıyor. İsteseler Polarbit gibi kaliteli oyunlar yapabilirler ama yapmıyorlar. Nedeni s60v5 kullanma sayısı az...
kardeşim 5800 kullanıyorum tel şarj da ken bile batarya zayıf diyo kapanı yo neden ya
Batarya ölmüş olabilir orjinal bir batarya al...
Ayrıca şarj aletin orjinal mi?
Şarj aleti orijinal ama 5800 ın değil nokıa c201 e ait
- - - Eklendi - - -
ya bide kardeşim 5800 beynini tamamen değiştiren bi tema varmı

Beynini derken![]()

kardeşim 5800 kullanıyorum tel şarj da ken bile batarya zayıf diyo kapanı yo neden ya
rar vb dosyaları nasıl açabiliri
Önceden you tubeye grnce video drek açlyrdu şmdi real player kullanmamz grekyr drek açlmyr eskı haline nasl glr
bir tamircilere danışın kaç lira istiyorlar ona göre yaptırın yada yaptırmayın deriz.arkadaşlar benim bluetooth sorunu var çalışmıyor. bluetooth işlemi gerçekleştirilemiyor diye bir hata alıyorum. Sanırsam radyoda açılmıyor. ne yapabilirim donanımsal bir problem varsa ne kadara olur sizce yaptırmalımıyım?
açil yardm 5800 sorunsuz hackledm ve ucplay attım yotube dowlnder yükldm x-plor da var güzel oldu ama bugun tlfnu tv baglayım arkadan aut dan görmüyor den bu yaptm işlemlerle alakadar olabilirmi
- - - Eklendi - - -
hack atan tv baglayamıyormu?