merhaba arkadaşım ben acses app uygulamasini kullanmayi seviyorum fakat menu tuşuna basınca arka planda açık görünüyor.ben uygulamanin her zaman açık kalmasını fakat menu tuşuna bastığımda orada görünmesinî istemiyorum bunu nasıl yaparım,
Bu programı daha önce kullanmadım.s.a usta benim tel wlan ağını bulmuyo ağ olduğu halde diğer arkadaşlarm giriyo gözüküyo benim 5800 da gözükmüyo
selam kardeşim ya ben 5800 hard format attım telefonda nereye bassam titreşim oluyo dokunmatik titreşimi açılmış nasıl kapatırım ya
Ayarlar/Tercihler/ seçeneklerden kullandığın modu kişiselleştir de ve çıkan ekrandan dokunmatik titreşimini kapat.
Kardeşim çok sağol beynine sağlık çok teşekkür ederim
- - - Eklendi - - -
ya kardeşim bir tane de sorun var bu 5800 symbian S60 mı yoksa S60v5 mi

değerli dostum hayırlı günler..ben 5800 xm telefonumda daha düne kadar youtube den video seyrediyordum şimdi nden video seyredemiyorum..hard format da attım..hiç bir etkisi olmadı..sebebi nedir seyredememin..şimdiden vereceğin bilgiden dolayı tsk
symbian s60 v5
- - - Eklendi - - -
www.youtube.com adresine bağlan.
Video arat. Video sonuç sayfası çıkınca watch video yazan yere tıkla. Real player devreye girecek. Eğer real player açmıyor ise akış ayarlarını kullandığın bağlantıya göre ayarla. Örnek internet.
Ayar yolunu tam yazayım.
Menü > Araçlar > real player
Real player açılınca seçenekler > Ayarlar ; Akış > Şebeke >erişim noktası : Internet
kardeş..ama ben eskiden direkt izliyordum realplayerdan açmıyordu..o ayarlarida yaptım sen internet demişsin ben wifi üzerinden bağlanıyorum..
Bilgilerin içinkardeş..ama ben eskiden direkt izliyordum realplayerdan açmıyordu..o ayarlarida yaptım sen internet demişsin ben wifi üzerinden bağlanıyorum..
değerli dostum hayırlı günler..ben 5800 xm telefonumda daha düne kadar youtube den video seyrediyordum şimdi nden video seyredemiyorum..hard format da attım..hiç bir etkisi olmadı..sebebi nedir seyredememin..şimdiden vereceğin bilgiden dolayı tsk
Bilgilerin içinkardeş..ama ben eskiden direkt izliyordum realplayerdan açmıyordu..o ayarlarida yaptım sen internet demişsin ben wifi üzerinden bağlanıyorum..
gene google videolara devam edeceğiz. Orası açıyordu en son baktığımda.ucplayer yükle. Onunla izleyebilirsiniz.selam kardeşim bu 5800 neden mp4 video açmıyo
telefonu hacklemen lazımindiriyorumda tüm ıygulamalarda sertifika hatası verio ne yapmak gerek buna
indiriyorumda tüm ıygulamalarda sertifika hatası verio ne yapmak gerek buna