5800 İle İlgili Sorunlarınızı Sorabilirsiniz...(Elimden geldiği kadar yardımcı olurum.)

Sponsorlu Bağlantılar

_RYUK_

_RYUK_

Üye
merhaba arkadaşım ben acses app uygulamasini kullanmayi seviyorum fakat menu tuşuna basınca arka planda açık görünüyor.ben uygulamanin her zaman açık kalmasını fakat menu tuşuna bastığımda orada görünmesinî istemiyorum bunu nasıl yaparım,

MustafaBOZKURT52

MustafaBOZKURT52

Üye
s.a usta benim tel wlan ağını bulmuyo ağ olduğu halde diğer arkadaşlarm giriyo gözüküyo benim 5800 da gözükmüyo

sinanorta

sinanorta

Üye
    Konu Sahibi
merhaba arkadaşım ben acses app uygulamasini kullanmayi seviyorum fakat menu tuşuna basınca arka planda açık görünüyor.ben uygulamanin her zaman açık kalmasını fakat menu tuşuna bastığımda orada görünmesinî istemiyorum bunu nasıl yaparım,

Ayarlarında vardır belki. Ayarlarını kurcala biraz. :) Bu programı daha önce kullanmadım.

- - - Eklendi - - -

s.a usta benim tel wlan ağını bulmuyo ağ olduğu halde diğer arkadaşlarm giriyo gözüküyo benim 5800 da gözükmüyo

Bir Hard Format lazım yani. Hard format atabilirsin. Yada şu soruyu sormak istiyorum.
Başka WLAN'ları gösteriyor mu yoksa sadece seninkini mi göstermiyor?

samet0311

samet0311

Üye
öncelikle merhaba arkadaşlar. 5800a hard format attım. Hafıza kartı şifre istiyor ne
yapmalıyım ?

KADER UTANSIN

KADER UTANSIN

Üye
selam kardeşim ya ben 5800 hard format attım telefonda nereye bassam titreşim oluyo dokunmatik titreşimi açılmış nasıl kapatırım ya

Emrgncy

Emrgncy

Üye

selam kardeşim ya ben 5800 hard format attım telefonda nereye bassam titreşim oluyo dokunmatik titreşimi açılmış nasıl kapatırım ya

Ayarlar/Tercihler/ seçeneklerden kullandığın modu kişiselleştir de ve çıkan ekrandan dokunmatik titreşimini kapat.

aga_0074

aga_0074

Üye
değerli dostum hayırlı günler..ben 5800 xm telefonumda daha düne kadar youtube den video seyrediyordum şimdi nden video seyredemiyorum..hard format da attım..hiç bir etkisi olmadı..sebebi nedir seyredememin..şimdiden vereceğin bilgiden dolayı tsk

KADER UTANSIN

KADER UTANSIN

Üye

Ayarlar/Tercihler/ seçeneklerden kullandığın modu kişiselleştir de ve çıkan ekrandan dokunmatik titreşimini kapat.

Kardeşim çok sağol beynine sağlık çok teşekkür ederim

- - - Eklendi - - -

ya kardeşim bir tane de sorun var bu 5800 symbian S60 mı yoksa S60v5 mi

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Kardeşim çok sağol beynine sağlık çok teşekkür ederim

- - - Eklendi - - -

ya kardeşim bir tane de sorun var bu 5800 symbian S60 mı yoksa S60v5 mi

symbian s60 v5 :)

- - - Eklendi - - -

değerli dostum hayırlı günler..ben 5800 xm telefonumda daha düne kadar youtube den video seyrediyordum şimdi nden video seyredemiyorum..hard format da attım..hiç bir etkisi olmadı..sebebi nedir seyredememin..şimdiden vereceğin bilgiden dolayı tsk

www.youtube.com adresine bağlan.
Video arat. Video sonuç sayfası çıkınca watch video yazan yere tıkla. Real player devreye girecek. Eğer real player açmıyor ise akış ayarlarını kullandığın bağlantıya göre ayarla. Örnek internet.

Ayar yolunu tam yazayım.
Menü > Araçlar > real player
Real player açılınca seçenekler > Ayarlar ; Akış > Şebeke >erişim noktası : Internet

aga_0074

aga_0074

Üye

symbian s60 v5 :)

- - - Eklendi - - -

www.youtube.com adresine bağlan.
Video arat. Video sonuç sayfası çıkınca watch video yazan yere tıkla. Real player devreye girecek. Eğer real player açmıyor ise akış ayarlarını kullandığın bağlantıya göre ayarla. Örnek internet.

Ayar yolunu tam yazayım.
Menü > Araçlar > real player
Real player açılınca seçenekler > Ayarlar ; Akış > Şebeke >erişim noktası : Internet

Bilgilerin için :tşk: kardeş..ama ben eskiden direkt izliyordum realplayerdan açmıyordu..o ayarlarida yaptım sen internet demişsin ben wifi üzerinden bağlanıyorum..

Emrgncy

Emrgncy

Üye

Bilgilerin için :tşk: kardeş..ama ben eskiden direkt izliyordum realplayerdan açmıyordu..o ayarlarida yaptım sen internet demişsin ben wifi üzerinden bağlanıyorum..

Direk izlemek için youtube sayfsasının en altından desktop modunu seçip izlenebiliyordu en son ama, artık izlenebiliyor mu orasını bilmiyorum.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye

o zaman erişim noktası olarak wifi seç. Birde sanırım youtube mobil sistemi değiştirdi. Eski flash lite sürümleri yalan oldu galiba :) gene google videolara devam edeceğiz. Orası açıyordu en son baktığımda.

KADER UTANSIN

KADER UTANSIN

Üye
selam kardeşim 5800 a hard format attım telefonu kapatıp açtığımda güvenlik kodu istiyon 12345 yapıyorum yanlış diyo ve gidiyo neden güvenlik kodu ekranı geliyo nasıl kapatabilirim bunu bilgin varsa bu konu hakkında lütfen yardım şimdiden teşekkürler

aga_0074

aga_0074

Üye
güvenlik kod un açık çünkü ayarlarda güvenlik kodunu kapat..

- - - Eklendi - - -

değerli dostlar herkese çok :tşk: allah razı olsun hepinizden..

KADER UTANSIN

KADER UTANSIN

Üye
selam kardeşim bu 5800 neden mp4 video açmıyo

KADER UTANSIN

KADER UTANSIN

Üye
indiriyorumda tüm ıygulamalarda sertifika hatası verio ne yapmak gerek buna

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
indiriyorumda tüm ıygulamalarda sertifika hatası verio ne yapmak gerek buna

buyur kardeşim

http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-yazilim-destek/2012-tum-symbian-cihazlari-3-dakika-da-hacklemek-guncellendi-547695.html

Üst Alt