5800 İle İlgili Sorunlarınızı Sorabilirsiniz...(Elimden geldiği kadar yardımcı olurum.)

Sponsorlu Bağlantılar

asi21li

Üye

Hafıza kartına Virüs bulaştığından olabilir ..
Biçimlendir bide hard Format at Yola devam ..
Ya format attım hafıza kartınıda biçimledim hep aynı indıriyor desteklenmiyor diyor

- - - Eklendi - - -

ya artık ovidende indirmiyor yazılım sürümünden olabilirmi

Atacan-

Atacan-

Üye
Sen ne kullanıyorsun Orjinal yazılım mı?
..

asi21li

Üye
evet ama 52.0.007

asi21li

Üye
eyvallah sagol

offfyhaaa

Üye
ben de c ye deilde e ye kaydetsin interneti yardım

- - - Eklendi - - -

ben de c ye deilde e ye kaydetsin interneti yardım

koohun

Üye
5800 telim var youtube de bi videoya tikladigimda altinda switch to standart video player diye bi link geliyordu ona tiklayip sorunsuz izliyordum ama artik o link cikmiyor nasil duzeltirim yardim lutfn

xx11xx11

xx11xx11

Üye
arkadaslar 5800 im kapandi acilmiyor ama tusuna basiyom tel titriyo ama acilmiyo

koohun

Üye
sinanorta bi üstümdeki arkadasla bi altımdakı arkadasın sorunlarına bi cvp vermişşsin ama bnmkine yazmamışsın hiç bi fikrin yokmu :)

sinanorta

sinanorta

Üye
    Konu Sahibi
sinanorta bi üstümdeki arkadasla bi altımdakı arkadasın sorunlarına bi cvp vermişşsin ama bnmkine yazmamışsın hiç bi fikrin yokmu :)

Kusura bakma. :) Mobil ile giriyorum. Gözden kaçmış.

Öncelikle bir şey gözüme takıldı. Herhalde artık Youtube'nin kendi player aracılığıyla video oynatmıyor.

O yüzden direkt olarak RealPlayer ile açıyor. Şunu sormak istiyorum.

CFW kullanıyor musun? Kullanıyorsan CFW'nin içinde RealPlayer var mı?

Eğer bunların cevabını verirsen daha çok yardımcı olabilirim.

koohun

Üye
evet kardesim flash playerle actigi link kalkmis yukaridada soyledigim gibi bir diger linktede aciyor ama iste onda hem real playerle aciyor hemde goruntu ve ses cok bozuk geliyor onda. Cfw meselesine gelirsek kullanmiyorum acikcasi ne oldugunuda pek bilmiyorum :)

sinanorta

sinanorta

Üye
    Konu Sahibi
evet kardesim flash playerle actigi link kalkmis yukaridada soyledigim gibi bir diger linktede aciyor ama iste onda hem real playerle aciyor hemde goruntu ve ses cok bozuk geliyor onda. Cfw meselesine gelirsek kullanmiyorum acikcasi ne oldugunuda pek bilmiyorum :)

Zaten mobil ile izlersen kalite aşırı düşük ve ses de öyle. Ben şahsen hiç video izlemiyorum çünkü çok bozuk.
İnsanların yüzleri bile zar zor görünüyor.

koohun

Üye
kardesim iste o link kalkmasaydi ona tiklayarak actigimda goruntude cok guzeldi seste kotu olan real playerle acilan. Benim anlamadigim o link neden kayboldu ve onu nasil geri getiririm.

sinanorta

sinanorta

Üye
    Konu Sahibi
kardesim iste o link kalkmasaydi ona tiklayarak actigimda goruntude cok guzeldi seste kotu olan real playerle acilan. Benim anlamadigim o link neden kayboldu ve onu nasil geri getiririm.

Büyük ihtimalle youtube kaldırdı. Zaten s60v5 kullanıcı sayısı da az. Birde Symbian Belle ile Youtube daha farklı bir görünümle açılıyor.

koohun

Üye
peki kardesim eskisi gibi sorunsuz nasil izleyebilirim. Baska bi program felan varmi

Üst Alt