5800 İle İlgili Sorunlarınızı Sorabilirsiniz...(Elimden geldiği kadar yardımcı olurum.)

Sponsorlu Bağlantılar

50_dark

Üye
sadece tek oyunda değil sertifika hatası veren oyunların hepsinde aynısı oluyor

sinanorta

sinanorta

Üye
    Konu Sahibi
Cihazına hard format atmayı dene. Veya telefonunu yeniden başlat.

kmesne

kmesne

Üye
Merhaba arkadaşlar benim 5800 ım var ve birde ıpod alacağım biliyorsunuz bu cihazlar internetsiz bir halta yaramaz bende 5800 ımdaki interneti ıpoda vermeyi planlıyordum bunun için bir program buldum JoukiSpot ama heralde bu wifi yi sadece bilgisayarlar algılıyor mesela arkadaşımın ıpodu algılamadı yada akrabamın galaxy ace si

Nasıl yapabilirim başka bir şekilde yapabilirsem de söylerseniz sevinirim

Şimdiden çok teşekkür ederim

50_dark

Üye
tamam teşekkür ederim yardımcı olduğun için

semizotucu

Üye
zip açma programı lazım

sinanorta

sinanorta

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar benim 5800 ım var ve birde ıpod alacağım biliyorsunuz bu cihazlar internetsiz bir halta yaramaz bende 5800 ımdaki interneti ıpoda vermeyi planlıyordum bunun için bir program buldum JoukiSpot ama heralde bu wifi yi sadece bilgisayarlar algılıyor mesela arkadaşımın ıpodu algılamadı yada akrabamın galaxy ace si

Nasıl yapabilirim başka bir şekilde yapabilirsem de söylerseniz sevinirim

Şimdiden çok teşekkür ederim

Joikospottam işlemlerini doğru yaptığına emin misin?

sinanorta

sinanorta

Üye
    Konu Sahibi

İşlem yokki başlat diyosun internet seçeneklerindenbiri seçiyosun

Nokia telefonuyla denedin mi? Birisinde de böyle bir sorun vardı. Android telefonu görmüyordu. Sen bir nokia telefonuyla dene istersen.

Chatlack007

Chatlack007

Üye
WhatsApp kurdum numara kısmına geliyor . Numarayı yazıyorum başlatılıyor kısmında takılıp kalıyor devam edemiyorum bir türlü . Sürekli başlatılıyor yazıyor.

sinanorta

sinanorta

Üye
    Konu Sahibi
WhatsApp kurdum numara kısmına geliyor . Numarayı yazıyorum başlatılıyor kısmında takılıp kalıyor devam edemiyorum bir türlü . Sürekli başlatılıyor yazıyor.

Telefonun hatsız durumda falan yapıyor olabilir misin? Çünkü telefon numaranı yazdığın anda bir SMS göndereceği için söyledim. Yada telefonundan izin istediği zaman izin vermiyor olabilirsin diye düşünüyorum.

- - - Eklendi - - -

Ama sanki bu işlemi yaparken izin istemiyordu.

o.akgul5734

Üye
İyi günler Sinan Orta ben 5800 hakkında biraz bilgi almak isitiyorum şimidi ben 5800 60.000.003 versiyon atmak isitiyorum ama olmuyor atamıyorum birde navigasyon indir onu kuramıyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

sinanorta

sinanorta

Üye
    Konu Sahibi
İyi günler Sinan Orta ben 5800 hakkında biraz bilgi almak isitiyorum şimidi ben 5800 60.000.003 versiyon atmak isitiyorum ama olmuyor atamıyorum birde navigasyon indir onu kuramıyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

İyi Günler.
Öncelikle telefonun yazılım güncellemeleri bölümünden gözüküyor mu? Gözüküyorsa oradan güncelleyebilirsin. Ama gözükmüyorsa www.symbian-toys.com adresinden sağ tarafta NaviFirm adlı bölüm var. Oradan bu programı yükle. Bu program da bütün telefonlara ait yazılımları bulursun. İlk yapman gereken şey telefonundan *#0000# tuşla ve tür bölümüne bak. Navifirm'den sol tarafta Nokia 5800 Xpress Music (RM-...).
(...) : Senin telefondan bakmış olduğun RM kodudur.

NaviFirm'den uygun olanı bul. Sonra hemen sağ tarafta versiyonlar gözükecektir. v60'ı seç. Sonra sağda telefonun product kodunu seç.
Eğer bilmiyorsan telefonun bataryasını çıkar ve bak. Telefonun arkasındadır.
Product Kodu'da doğru seçtikten sonra sıra indirme işlemine geldi. Product Code'ni seçtikten sonra sağ tarafta dosyalar vardır. 2 GB'lik bir dosya var. Bu dosyayı indirmene gerek yok.

İşte artık v60.0.03 sürümünün yazılım dosyalarını yükledin. Sıra geldi telefona atmaya.
Nokia Phoenix veya Jaf kullanmayı bilmiyorsan tekrar bu konuya mesaj atabilirsin.

erkankral523

Üye
Arkadaş Bnm 5800 xm ön kapak kablosu koptu telefonu açtığımda dokunmatik çalışmıyo tamirciye gittim 60 tl yapılırmış. ama Forumda okuyorum adam 15-20 tl yapılıyormuş dedi doğrumudur PM

mk148a

mk148a

Üye
öncelikle konuyu başlattığın için teşekkür ederim, benim 5800 xm telefonum var, gecen gün gece üzerine makina yağı dökülmüş ve ben bunu farketmeden 1gün kullandım, akşam eve gelince bataryayı çıkarırken buram buram yağ döküldüğünü görünce telefonu kapatıp içini açtım elimden geldiğince temizledim ama ekranda ve kamerada izler oluştu. Ekranda yamuk dikdörtgeb şeklinde ufak bi iz oluştu, bunu silerek çıkartamadım çünkü yağ lcd ekranın içine girmiş, kamerayıda optik kısmını silmeme rağmen lekeler gitmedi, bu durumla ilgili fotoğraf yüklüyorum:

yardımcı olabilirseniz minnettar kalırım, saygılar.

sinanorta

sinanorta

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle konuyu başlattığın için teşekkür ederim, benim 5800 xm telefonum var, gecen gün gece üzerine makina yağı dökülmüş ve ben bunu farketmeden 1gün kullandım, akşam eve gelince bataryayı çıkarırken buram buram yağ döküldüğünü görünce telefonu kapatıp içini açtım elimden geldiğince temizledim ama ekranda ve kamerada izler oluştu. Ekranda yamuk dikdörtgeb şeklinde ufak bi iz oluştu, bunu silerek çıkartamadım çünkü yağ lcd ekranın içine girmiş, kamerayıda optik kısmını silmeme rağmen lekeler gitmedi, bu durumla ilgili fotoğraf yüklüyorum:

yardımcı olabilirseniz minnettar kalırım, saygılar.

Ne yazıkki benim bu soruna yapabileceğim hiç bir şey yok. Belki yağ kameraya değilde arka kapaktaki kamera korumasının olduğu yere doğru gelmiştir. Arka kapağını çıkarıpta fotoğraf çekmeyi denedin mi? Ama belli ki çok kötü bir yere dökülmüş. Ekran için ise yağ elektronik karta dökülmüş ve devreleri bozmuş olabilir. Ne yazık ki yardımcı olabileceğim bir konu değil. :(

asi21li

Üye
ya neden zip uzantısını indiremiyorum 5800 xpresmusic

sinanorta

sinanorta

Üye
    Konu Sahibi
ya neden zip uzantısını indiremiyorum 5800 xpresmusic

Senin o dosyayı indirememenin sebebi, yüklediğin siteyle ilgili olabilir. Hangi tarayıcı ile yüklemeye çalışıyorsunuz?

asi21li

Üye

Senin o dosyayı indirememenin sebebi, yüklediğin siteyle ilgili olabilir. Hangi tarayıcı ile yüklemeye çalışıyorsunuz?

Opera mini yada telefonun kendi tarayıcısı daha kotösü artık sis, sisx, jad uzantılarınıda yükleyemiyorum

Atacan-

Atacan-

Üye
Opera mini yada telefonun kendi tarayıcısı daha kotösü artık sis, sisx, jad uzantılarınıda yükleyemiyorum
Hafıza kartına Virüs bulaştığından olabilir ..
Biçimlendir bide hard Format at Yola devam ..

Üst Alt