zip açma programı lazım
Merhaba arkadaşlar benim 5800 ım var ve birde ıpod alacağım biliyorsunuz bu cihazlar internetsiz bir halta yaramaz bende 5800 ımdaki interneti ıpoda vermeyi planlıyordum bunun için bir program buldum JoukiSpot ama heralde bu wifi yi sadece bilgisayarlar algılıyor mesela arkadaşımın ıpodu algılamadı yada akrabamın galaxy ace si
Nasıl yapabilirim başka bir şekilde yapabilirsem de söylerseniz sevinirim
Şimdiden çok teşekkür ederim
İşlem yokki başlat diyosun internet seçeneklerindenbiri seçiyosun
Joikospottam işlemlerini doğru yaptığına emin misin?
İşlem yokki başlat diyosun internet seçeneklerindenbiri seçiyosun
WhatsApp kurdum numara kısmına geliyor . Numarayı yazıyorum başlatılıyor kısmında takılıp kalıyor devam edemiyorum bir türlü . Sürekli başlatılıyor yazıyor.
İyi günler Sinan Orta ben 5800 hakkında biraz bilgi almak isitiyorum şimidi ben 5800 60.000.003 versiyon atmak isitiyorum ama olmuyor atamıyorum birde navigasyon indir onu kuramıyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
öncelikle konuyu başlattığın için teşekkür ederim, benim 5800 xm telefonum var, gecen gün gece üzerine makina yağı dökülmüş ve ben bunu farketmeden 1gün kullandım, akşam eve gelince bataryayı çıkarırken buram buram yağ döküldüğünü görünce telefonu kapatıp içini açtım elimden geldiğince temizledim ama ekranda ve kamerada izler oluştu. Ekranda yamuk dikdörtgeb şeklinde ufak bi iz oluştu, bunu silerek çıkartamadım çünkü yağ lcd ekranın içine girmiş, kamerayıda optik kısmını silmeme rağmen lekeler gitmedi, bu durumla ilgili fotoğraf yüklüyorum:
yardımcı olabilirseniz minnettar kalırım, saygılar.

ya neden zip uzantısını indiremiyorum 5800 xpresmusic
Senin o dosyayı indirememenin sebebi, yüklediğin siteyle ilgili olabilir. Hangi tarayıcı ile yüklemeye çalışıyorsunuz?
Hafıza kartına Virüs bulaştığından olabilir ..Opera mini yada telefonun kendi tarayıcısı daha kotösü artık sis, sisx, jad uzantılarınıda yükleyemiyorum