5800 İle İlgili Sorunlarınızı Sorabilirsiniz...(Elimden geldiği kadar yardımcı olurum.)

Sponsorlu Bağlantılar

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
güwenLik kodu aciL yaRdm edebiLrsen i oLr aqa
hard formatı deneyin derim. Hafıza kartına yedek oluşturun rehber takvim mesajlar. Telefonu kapatin. Yeşil kırmızı fotoğraf çekme tuşu açma kapama tuşu 15 saniye kadar basılı tut. Eğer çözüm olmazsa yazılım at.

- - - Eklendi - - -

Geçen gün telefonumu temizlerken ekranı kırmışım. Ve tamirciye götürdüm yeni ekran taktırdım fakat teçefonumun alt kısmı yani tuşların olduğu bölümdeki renkler koyu üstte xpress music yazan bölgede çok aydınlık uygulamalara internete vb. Girince çok belli ediyor. Parlaklık ayarını karanlığa çekince heryeri karanlık oluyor yani adam bunu takarken yanlış felan mı taktı ki yada bunun bi çözüm yolu var mı? lütfen yardım edin plsss???

ekran taktırdiğiniz yere bir gidin durumu belirtin. Gerekirse ekranı yeniden söküp taksinlar.

Yada orjinal ekran değil yan sanayi takmış olabilirler.

hey_19

hey_19

Üye
Arkadaşlar benim 5800'a Hard format attım sonrada hackledim. Ondan sonrada MaxiPda bölümünde güzel bir "
S60v5/S^3: [Voyager] vHome Screen v3.92(0) S^1/S^3 Unsigned Türkçe - MaxiPDA

" adında ev ekranı buldum onuda kurdum.
İlk başta şarjım tamdı, Nokia Battery Monitor programına girdim ama şarjım %22 görünüyo.
:off: Telin kendi şarj göstergeside dolu . :off:Bende telefonu bi açıp kapatıyım dedim ve kapattım açtım Şarjım 3 dişe düştü.:off:
O gün bugündür şarj bir gün dayanmıyor.
:off: Önceden baya gidiyordu 3 g. , 4g. ama böyle oldu.
Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

sinanorta

sinanorta

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar benim 5800'a Hard format attım sonrada hackledim. Ondan sonrada MaxiPda bölümünde güzel bir "
S60v5/S^3: [Voyager] vHome Screen v3.92(0) S^1/S^3 Unsigned Türkçe - MaxiPDA

" adında ev ekranı buldum onuda kurdum.
İlk başta şarjım tamdı, Nokia Battery Monitor programına girdim ama şarjım %22 görünüyo.
:off: Telin kendi şarj göstergeside dolu . :off:Bende telefonu bi açıp kapatıyım dedim ve kapattım açtım Şarjım 3 dişe düştü.:off:
O gün bugündür şarj bir gün dayanmıyor.
:off: Önceden baya gidiyordu 3 g. , 4g. ama böyle oldu.
Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Bu tür ev ekranı veya kişiselleştirme uygulamları telefonun şarjını çok yer. Hatta yer bitirir, ortada hiçbir şey bırakmaz.:oke:

• Beğen
Tepkiler: hey_19
_RYUK_

_RYUK_

Üye
5800 dan joikospotu açıyorum androıd telefonlar görmuyor neden acaba?

mscsadik

Üye
Merhaba arkadaşlar. 5800'a x-plore tarzı bazı programlar yüklemek istediğimde, programlar şebeke bağlantısı kurma, telefon aramaları yapma gibi izinler istiyor. Bu durumda yüklemeleri yapmak riskli mi, değil mi öğrenmek istedim. Bilgilendirirseniz sevinirim, şimdiden teşekkürler..

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
android işletim sisteminde wlan ayarlarına bir bakmanız lazım gibime geliyor.

- - - Eklendi - - -

Merhaba arkadaşlar. 5800'a x-plore tarzı bazı programlar yüklemek istediğimde, programlar şebeke bağlantısı kurma, telefon aramaları yapma gibi izinler istiyor. Bu durumda yüklemeleri yapmak riskli mi, değil mi öğrenmek istedim. Bilgilendirirseniz sevinirim, şimdiden teşekkürler..
Üretici firması sağlam ve
güvenilir programlarda sorun çıkmaz. Bazı oyunlar yapmış olduğun skorları gönderir bazı programlarda güncelleme var mı yok mu diye internete bağlanır. Kişisel bilgilerine pek müdahele etmezler doğru düzgün. (şu zamana kadar daha sorun yaşamadım. O kadar program kurup kullandım yani :) )

sinanorta

sinanorta

Üye
    Konu Sahibi

Bunlara izin istemesi doğaldır. Çünkü bir sistem programı....

- - - Eklendi - - -

Biri android, biri symbian benim düşüncem bu.

mscsadik

Üye
teşekkürler..

mnacar

Üye
slmlar.ben 5800 e flash atarken flash yarıda kaldı silme hatası verdi.nasıl geri yükleyebilirim.

sinanorta

sinanorta

Üye
    Konu Sahibi
slmlar.ben 5800 e flash atarken flash yarıda kaldı silme hatası verdi.nasıl geri yükleyebilirim.
Yeniden flash'la. Başka product kod'lu bir yazılım mı yüklüyorsun acaba?

sinan627

sinan627

Üye
s.a arkadaslar 5800 kullanıcısıyım ekran boyutunun 360*640 olmasına ragmen mp4 formatındaki 300*400 ekran boyutundaki video yu acmıyor yalnızca sesi geliyor yardım lütfen?

- - - Eklendi - - -

s.a arkadaslar 5800 kullanıcısıyım ekran boyutunun 640*360 olmasına ragmen mp4 formatındaki 300*400 ekran boyutundaki video yu acmıyor yalnızca sesi geliyor yardım lütfen?

ecel54

ecel54

Üye
s.a arkadaslar 5800 kullanıcısıyım ekran boyutunun 360*640 olmasına ragmen mp4 formatındaki 300*400 ekran boyutundaki video yu acmıyor yalnızca sesi geliyor yardım lütfen?

- - - Eklendi - - -

s.a arkadaslar 5800 kullanıcısıyım ekran boyutunun 640*360 olmasına ragmen mp4 formatındaki 300*400 ekran boyutundaki video yu acmıyor yalnızca sesi geliyor yardım lütfen?

videonun codec'ini desteklemiyordur. uc player yükle veya pc'de format factory ile çevirip telefona at

sinan627

sinan627

Üye
uc player i nerden yükleyebilirim?

ecel54

ecel54

Üye

sinan627

sinan627

Üye
indirdim fakat programı kurarken sertifika hatası veriyor Allah rızası için yardım edin

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
indirdim fakat programı kurarken sertifika hatası veriyor Allah rızası için yardım edin

telefonu buradaki anlatımla hack et sertifika sorunu ile uğraşma.
http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-yazilim-destek/2012-tum-symbian-cihazlari-3-dakika-da-hacklemek-547695.html

50_dark

Üye
iyi akşamlar arkadşlar benimde bir sorum olacaktı. Ben az önce 5800 ı hackledim sertifika tası veren ”3D Games Polarbit Wave Blazer 1.00.zip” dosyasını sorunsuz yükledim fakat çlıştıramadım tıkladım açılıyor görünüyor ama başlamıyor yardımcı olabilirmisiniz

Emrgncy

Emrgncy

Üye
iyi akşamlar arkadşlar benimde bir sorum olacaktı. Ben az önce 5800 ı hackledim sertifika tası veren ”3D Games Polarbit Wave Blazer 1.00.zip” dosyasını sorunsuz yükledim fakat çlıştıramadım tıkladım açılıyor görünüyor ama başlamıyor yardımcı olabilirmisiniz

v5 lerin bazıları her polarbit oyunu çalıştırmıyor.
Sen yinede oyunu kaldırıp birde farklı bir sürücüye yükle, yine çalışmazsa şansına küs

Üst Alt