5800 İle İlgili Sorunlarınızı Sorabilirsiniz...(Elimden geldiği kadar yardımcı olurum.)

Sponsorlu Bağlantılar

muRad_55_55

muRad_55_55

Üye
şebeke ile bi sorunum var arkadaşım 2 tane 5800 var biri bnm digeri arkadaşımın benim tlf 2-4 kademe çekiyor arkadaşın tlf tam çekiyor aynı yerde acaba benim tlf neden az çekiyor ? yardımcı olabilir misin ?

sinanorta

sinanorta

Üye
    Konu Sahibi
şebeke ile bi sorunum var arkadaşım 2 tane 5800 var biri bnm digeri arkadaşımın benim tlf 2-4 kademe çekiyor arkadaşın tlf tam çekiyor aynı yerde acaba benim tlf neden az çekiyor ? yardımcı olabilir misin ?

Kullandığınız operatörler aynı mı?

muRad_55_55

muRad_55_55

Üye
evet aynı kardeşim . tek bişey aynı degil arkadaşın tlf v52 yüklü benm tlf da v60 yüklü tek degişik nokta bu

maths882001

Üye
merhaba ben 5800 ımdaki interneti kablosuz olarak tabletle dizüstü ile paylasmak istiyorum mümkünmü acaba böyle bir özelliği varmı

agun35

Üye
Merhaba Bilgisayardaki ovi programındaki telefonumdan senkronize ettiğim mesajlarımı içinden alıp biryere depolamak istiyorum geri telefonumada olur ama yolunu bulamadım yardım eden olursa sevinirim bilgisayarıma format atıcam ve ovi deki mesajlarımın silinip gitmesini istemiyorum Teşekkürler

sinanorta

sinanorta

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba Bilgisayardaki ovi programındaki telefonumdan senkronize ettiğim mesajlarımı içinden alıp biryere depolamak istiyorum geri telefonumada olur ama yolunu bulamadım yardım eden olursa sevinirim bilgisayarıma format atıcam ve ovi deki mesajlarımın silinip gitmesini istemiyorum Teşekkürler

Kullanıcı Adı\Belgelerim\Nokia Suite\Yedeklemeler
Bu konumda yedeklediğin dosyalar gözükecektir.

Kullanıcı Adı: Bilgisayarda kullandığın kullanıcı adı...
Ben Nokia Suite kullanıyorum. Sen herhalde Ovi Suite kullanıyorsun. O yüzden Nokia Suite yazan yer Ovi Suite olabilir.:oke:

hamdi9393

hamdi9393

Üye
Evet arkadaşlar bu konuyu 5800 ile ilgili sorunlarımız varsa bu konuda sorabilirsiniz. Çünkü uzun zamandır 5800 kullanıyorum.

dostum yeni flaş attım dokunmatik ekran titreşimi çalışmıyor. Nasıl düzeltebilirim orjinale dönmeden ?

sinanorta

sinanorta

Üye
    Konu Sahibi
dostum yeni flaş attım dokunmatik ekran titreşimi çalışmıyor. Nasıl düzeltebilirim orjinale dönmeden ?

Ayarlardan titreşim etkin mi diye baktın mı?
Ayarlar -> Tercihler ->Genel veya Sessiz(hangisi şu an etkinse)-> Kişiselleştir->Dokunmatk. ekr. titreşimi
Buradan istediğin seviyede titreşimini ayarlayabilirsin.

hamdi9393

hamdi9393

Üye
Ayarlardan titreşim etkin mi diye baktın mı?
Ayarlar -> Tercihler ->Genel veya Sessiz(hangisi şu an etkinse)-> Kişiselleştir->Dokunmatk. ekr. titreşimi
Buradan istediğin seviyede titreşimini ayarlayabilirsin.

teşekkürler..

sinanorta

sinanorta

Üye
    Konu Sahibi
Konumuz halen aktiftir. Sormak istediğiniz sorular varsa halen sorabilirsiniz.

numanenes

Üye
5800 var birincil kamerayı açınca siyah ekran çıkıyor ve görüntü hiç gelmiyor. Yazılımdandır diye flash da attım

sinanorta

sinanorta

Üye
    Konu Sahibi
aytekinblack

aytekinblack

Üye
arkadaşlar telefonum durup dururken hafıza kartını kaldır deyip kartı görmüyor acaba kartmı bozuk diye başka kart taktım ama o da aynısını yaptı telefoncuya verdim yapsın diye 25 tl aldı ama iki gov sonra aynı oldu .format çektim gene olmadı ne yapmam lazım acaba bi akıl verin lütfen .

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Telefonu , hafıza kartını yedekle ve hafıza kartı ile telefona hard format atmayı dene.

aytekinblack

aytekinblack

Üye
öyle yapmadım da telefona hard format attım kartıda biçimlendirdim ama olmadı bi fark edemi acep

sinanorta

sinanorta

Üye
    Konu Sahibi
Kullandığın yazılım sorunlu olabilir mi ?

ekinci-50

ekinci-50

Üye
Geçen gün telefonumu temizlerken ekranı kırmışım. Ve tamirciye götürdüm yeni ekran taktırdım fakat teçefonumun alt kısmı yani tuşların olduğu bölümdeki renkler koyu üstte xpress music yazan bölgede çok aydınlık uygulamalara internete vb. Girince çok belli ediyor. Parlaklık ayarını karanlığa çekince heryeri karanlık oluyor yani adam bunu takarken yanlış felan mı taktı ki yada bunun bi çözüm yolu var mı? lütfen yardım edin plsss???

- - - Eklendi - - -

Geçen gün telefonumu temizlerken ekranı kırmışım. Ve tamirciye götürdüm yeni ekran taktırdım fakat teçefonumun alt kısmı yani tuşların olduğu bölümdeki renkler koyu üstte xpress music yazan bölgede çok aydınlık uygulamalara internete vb. Girince çok belli ediyor. Parlaklık ayarını karanlığa çekince heryeri karanlık oluyor yani adam bunu takarken yanlış felan mı taktı ki yada bunun bi çözüm yolu var mı? lütfen yardım edin plsss???

society_061

Üye
güwenLik kodu aciL yaRdm edebiLrsen i oLr aqa

Üst Alt