5800 İle İlgili Sorunlarınızı Sorabilirsiniz...(Elimden geldiği kadar yardımcı olurum.)

Sponsorlu Bağlantılar

cengim

Üye
uygulamalara giremiyorum ne yapmam lazım bilmiyorum format attım bir kaç defa yine giremiyorum .

AynstaynModeOn

Üye
Kardeşım oncelikle merhaba benım web tarayıcı orneğın facebookta arama bolumunde birinin ismini arayınca yada googleda birşey ararken bu aramayı önceden yapmışsan şeysi cıkıyo ve ardından kapanıyor 2 kere hard format çaktım yine düzelmedi farklı bir tarayıcı önerme hepsinin farklı sorunları var yardım edersen sevinirim teşekkürler

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
telefonda çektiğim resimleri facebookta paylqaşamıyorum facebook uploader programını yükledim fakat aktive edemedim bir dosya oluşturuyor onuda download klasörüne atıyor yardımcı olursanız sevinirim
kendi web browseri ile facebooka resimleri atabilirsiniz. Ikinci üçüncü parti programlara ihtiyacınız yok.

stalker535

Üye
KARDEŞİM BENİM TELEFONUMUN EKRANINDA EKRAN KORUYUCU JELATİN YOK. TELEFONUMUN EKRANINDA ÇİZİKLER VAR. ÇİZİLEN DOKUNMATİK PANELİ NASIL DEĞİŞTİREBİLİRİM. TELEFONCUDA YAPTIRSAM TAHMİNEN KAÇ TL TUTAR... YAPTIRIRSAM TELEFON GARANTİDEN ÇIKAR ..... CvP VERİRSEN MUTLU OLURUM

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
KARDEŞİM BENİM TELEFONUMUN EKRANINDA EKRAN KORUYUCU JELATİN YOK. TELEFONUMUN EKRANINDA ÇİZİKLER VAR. ÇİZİLEN DOKUNMATİK PANELİ NASIL DEĞİŞTİREBİLİRİM. TELEFONCUDA YAPTIRSAM TAHMİNEN KAÇ TL TUTAR... YAPTIRIRSAM TELEFON GARANTİDEN ÇIKAR ..... CvP VERİRSEN MUTLU OLURUM

ilk başta geçmiş olsun diyelim kardeşim. Sorunun için ilk önerim garantiye yolla diyecem ama kullanıcı hatası deyip ücreti karşılığı değiştirecekler. Servise gidip gelmesi en az 20 25 gün sürer. Onun yerine orjinal parça alıp bir teknik serviste taktırmak daha mantıklı. Garanti sorunu çıkacağını pek sanmam. Dokunmatik panel 40 lira civarında 10 lira el emeği 50 tl ye mal olur.
Ama ilk önceliğin garanti olsun.en azından bir sorun olursa gene yaptırma şansın olur.

AynstaynModeOn

Üye
bide benimkine cevap versen kardeşim

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Kardeşım oncelikle merhaba benım web tarayıcı orneğın facebookta arama bolumunde birinin ismini arayınca yada googleda birşey ararken bu aramayı önceden yapmışsan şeysi cıkıyo ve ardından kapanıyor 2 kere hard format çaktım yine düzelmedi farklı bir tarayıcı önerme hepsinin farklı sorunları var yardım edersen sevinirim teşekkürler

hafıza kartına yedek oluştur ve yedekleme yap pc ye. Ilk konularda yedekleme anlatımım var. Sonra hafıza kartına ve telefona hard format at.

p123456789

Üye
kardeş birkaç program yü£edim ama uygulamalar klasöründe gözükyorlar ama yine yükleme yapınca uyarı veriyor aynı uygulama var diye nasıl çözeriz 5800 xm

Symbianize

Symbianize

Üye
Menü uygulamalar seçenekler düzenle yap uygulamayı seç kaldır yap sonra tekrar yükle

AynstaynModeOn

Üye
hafıza kartına formatladım yine yok

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
kardeş birkaç program yü£edim ama uygulamalar klasöründe gözükyorlar ama yine yükleme yapınca uyarı veriyor aynı uygulama var diye nasıl çözeriz 5800 xm

öncelikle bir üstteki arkadaşımizin önerdiği yolu izle. Eğer sorun devam ederse o zaman telefona ve hafıza kartına format atmanı öneririm. Konunun ilk mesajlarında detaylı yedek alma ve format atmayı anlatmıştim. Hard formattan sonra telefonu hack et konuda gene link var. Sorunun gidecektir.
Not : Kesinlikle konuyu oku ve telefona yedekleme yap , rehberim gitti mesajlarım silindi gibi sorunlarda sorumluluk sana aittir. Format ve hackten sonra sana gene takıldığın yerde maxicep ailesi olarak bizler yardımcı oluruz sana.

runmenes

Üye
5800 da internete girince baglantı kurulamıyor diyor. setting wizarttan ayarları yaptım olmuyor.wlanada baglanırken de baglantı kurulamıyor diyor. format attım yine olmadı. internet veya waptan giriştede baglantı kurulamıyor diyor yardımcı olurmusunuz. 3 saat öncesine kadar bir sorun yoktu

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
5800 da internete girince baglantı kurulamıyor diyor. setting wizarttan ayarları yaptım olmuyor.wlanada baglanırken de baglantı kurulamıyor diyor. format attım yine olmadı. internet veya waptan giriştede baglantı kurulamıyor diyor yardımcı olurmusunuz. 3 saat öncesine kadar bir sorun yoktu

hangi browseri kullanıyorsunuz. Bunu belirtirsen konuyu açıp detaylı yardım ederiz.

pembeasktir

Üye
5800 hacklemek ıstıyorum hack'ı nerden yapabılırım bu hack'le telefonumun gorunumunde bır değışklık olacak mı. Bırde hack'den tekrar normale nasıl döndurebılırım ?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
5800 hacklemek ıstıyorum hack'ı nerden yapabılırım bu hack'le telefonumun gorunumunde bır değışklık olacak mı. Bırde hack'den tekrar normale nasıl döndurebılırım ?

Hack telefonun görünümünde bir değişiklik yapmaz sadece sertifika hatası veren uygulamaları yükleyebilmeni sağlar.

Hack iptal etmek için format atman yeterli

Şu konudan hackleyebilirsin

Tüm symbian cıhazları 3 dk da hackleme 2012) sertifika derdine son )

Ukala Ben

Ukala Ben

Üye
Merhaba ;
Nokia 5800 telefonumda symbian belle işletim sistemi var ve sorun yaşıyorum tekrarsın S60 sistem yüklemek istiyorum gerekli yazılımı nerden bulabilirim acaba bir bilginiz var mı? ....

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Navfirm ile orjinal dosyaları indirip flaş atarak orjinal yazılıma dönebilirsın. Navfirm sitede mevcut arama satırı ile hemen bulabilirsiniz. Hatta zahmet etme buyur :)

http://www.maxicep.com/modifikasyon-araclari-bilgi/navifirm-programi-ve-kullanimi-resimli-anlatim-342727.html

sinanorta

sinanorta

Üye
    Konu Sahibi
Aybin.Kilic sana çok teşekkür ederim ben şu aralar pek giremiyorum bu siteye.

Üst Alt