5800 İle İlgili Sorunlarınızı Sorabilirsiniz...(Elimden geldiği kadar yardımcı olurum.)

Sponsorlu Bağlantılar

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Symbian işletim sistemi o yöntemle çok rahat Kırılıyor ben o yöntemle telefonumu hack ettim.
Mutlaka bir yerleri eksik yapıyorsundur.

Antivirüs programını kur orada verilen. Sonra karantinadaki dosyaları geri yükle yapıyorsun. Daha sonra antivirüs programıni kaldır ve sonra rom patcher uygulamasini kur ve denilen şeyleri başlat yap.
Telefonu kapa aç yap geçmiş olsun.

• Beğen
Tepkiler: sinanorta

marist

marist

Üye
Symbian işletim sistemi o yöntemle çok rahat Kırılıyor ben o yöntemle telefonumu hack ettim.
Mutlaka bir yerleri eksik yapıyorsundur.

Antivirüs programını kur orada verilen. Sonra karantinadaki dosyaları geri yükle yapıyorsun. Daha sonra antivirüs programıni kaldır ve sonra rom patcher uygulamasini kur ve denilen şeyleri başlat yap.
Telefonu kapa aç yap geçmiş olsun.

C:\shared\folder(burda içerisinde symantec geçen bir klasör olacak) klasörünü siLmeyi ekLememişSin Hocam :oke:

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
sinanorta

sinanorta

Üye
    Konu Sahibi
merhaba arkadaşlar ben sorunum telefonu kapattım açayım dedim açılmadı. bataryayı sökünce uzun bekledikten sonra titreşim oluyor ama açılmıyor.acaba niden böyle ediyor. lütfen yardın edin
öncelikle bataryanın dolu olduğuna emin misin ve bu eğer batarya boşsa da oluyor eğer düzelmezsse garantiye ver(garantisi varsa bu öneririm) veya kendin yazılım yükle

yaren_70

Üye
Arkadaşlar teşekkür ederim oldu teli formatladım tekrar yaptım bu sefer oldu.yardımcı olan herkese teşekkürler.

chekirdek

Üye

hard format attığın zaman hafıza kartınada format atmanı tavsiye ederim.
Ama kesinlikle yedek oluşturup pc ne yedeklerini taşıman gerek.
Menü > dosya yöneticisi > yedekle
yedekleme seçenekleri
ajanda
notlar
yer imleri

seçeneklerden yedeği oluştur.
Kart okuyucu yada usb kablosu ile telefondan depolama modunda bağlan,
backup cities resim müzik video ve program dosyalarını pc ne al.
Sonra hem telefona hem hafıza kartına format at.
Yedekleri hafıza kartına geri tası ve yedeklemeden yedeği telefona geri yükle.
Oyun program vs gerisini kurmak sana kalır.

V60 güncelleme (kesinlikle güncelleme yapmadan önce yedekleme yap) için en garantili yol nokia ovi suite programını kur , program kurulunca usb kablonu telefona bağla.
Telefonu tanıyınca ovi suiteden ayarlar > güncellemeleri kontrol et sekmesine bas.
Telefon güncellemesini gördüğün zaman güncelleye bas.
100 mb dosya indirecek telefona yükleyecek. Telefon acılınca telefona ve hafıza kartına format atmayı unutma.
yeni bi durumla karşılaştım tel'de turkcell hat takılıyken bunları yapmaya başladı ve daha sonra hatsızken de yapıyodu hatta son zamanlarda hiç kullanamıyordum tel i ya sık sık dediğim gibi tuş kilidi otomatik açılıp kapanıyo ya dokunmatik ya da fiziksel tuşlar sıkıntı yapıyordu... biraz önce avea hat taktım düzeldi şimdilik :P bu nedir arkadaş ? ben turkcelle düzelmesi için ne yapabilirim ? ayrıca nokia suite ovi suitenin güncel sürümü diyo pc ve suite de güncelleme göstermiyo :( 9 tane yeni uygulama var bi bunları gösteriyo yenilik olarak...YARDIMM!

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Size en yakın türkcell ana bayii ne gidip bu durumu bir sorun. Olmadı bir teknik servis ile görüşün. Size bizden daha çok yardımcı olacakları kesin. Kolay gelsin diyorum.

aydolu009

Üye
slm 5800 da bluetooh uzerınden seslı konusma yapabılırmıyım..... şimideden cok tsk...

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
pc den bluetoth ile pek ihtimal vermiyorum. (hiç denemedim), ancak Bluetoth kulaklık ile sesli görüşme yapabilirsiniz.
Alacağınız kulaklık ile telefonu eşleştirneniz lazım. Kulaklığın kullanım klavuzu yardımcı olur eşleştirne için.

srkngnr

srkngnr

Üye
merhaba arkadaşım benim telefona
Smart Movie yüklüyorum ama videoları seyredemiyorum video açmayı istediğimde programdan çıkıyo yada bana avi formatlı videoları izleyebileceğim bi program önerebilir misin? şimdiden teşekkür ederim

sinanorta

sinanorta

Üye
    Konu Sahibi
merhaba arkadaşım benim telefona
Smart Movie yüklüyorum ama videoları seyredemiyorum video açmayı istediğimde programdan çıkıyo yada bana avi formatlı videoları izleyebileceğim bi program önerebilir misin? şimdiden teşekkür ederim

bu telefona avi formatlı video izleyebileceğin bir program yok ama ucplayer dene bi yada bilgisayardan 5800'a özel bir programla çevir

1980ufuk

Üye
merhaba arkadaşım ben 5800 kullanıyorum ezan programı indiriyorum çalışmıyor birde mp3 müzik çalar indirdim onuda açmıyor ne yapmalıyım

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
merhaba arkadaşım ben 5800 kullanıyorum ezan programı indiriyorum çalışmıyor birde mp3 müzik çalar indirdim onuda açmıyor ne yapmalıyım
mp3 player olarak power mp3 programını öneririm.
Bu arada yükledin programın uzantısı nedir ?
Eğer kısıtlı yükleme yada hiç yükleme yapamiyorsan telefonu hack etmeni öneririm.

rapidline

Üye
bu ısı sorunu nasıl düzelcek

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
bu ısı sorunu nasıl düzelcek

ah ah kanayan yarama tuz bastın. :)
ısı sorunu maalesef bu telefonda kronik bir sorun anladığım kadarı ile.
Isınmayı en aza indirmek için bir kaç önerim olacak.

1 şebeke modunu 3g olarak kullanmamak yani Gsm modunda kullanmak telefonu.
Menü > ayarlar > bağlantı > şebeke : gsm
2 ekran ışığını kısmak
menü > ayarlar > telefon > ekran > ışık sensörü : mümkün mertebe en az seviyeye çek.
3 telefonda batarya tüketimi yapan dokunmatik ve tuş seslerini sessize almak.
4 telefon şarjda iken fazla kasmamak (oyun internet download gibi muhteşem üçlüyü bir arada yapmamak) (kendimden biliyorum ) :)
5 isınma sorununa küçük bir serinleme yoluda var (türk isi çözüm) arka kapağı çıkartmak

bildiğim ve duyduğum yöntemler bunlar.

• Beğen
Tepkiler: sinanorta
fbxxfbxxfb

fbxxfbxxfb

Üye
5800 cfw yüklemek için versiyon ile alakası warmı?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
evet versiyonla alakası vardır
aynen katılıyorum dostum. :oke:

*#0000# yeşil tuş (arama) versiyon kontrol edip yüklü olan versiyona göre cfw atabilirsiniz.

Eğer V60 yüklü ise telefonda size belle cfw tavsiye edebilirim.

http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-modifiye-fw-bolumu/5800-symbian-belle-01-05-2012-a-604563.html

racier

Üye
telefonda çektiğim resimleri facebookta paylqaşamıyorum facebook uploader programını yükledim fakat aktive edemedim bir dosya oluşturuyor onuda download klasörüne atıyor yardımcı olursanız sevinirim

Üst Alt