benim telefon bir hafta önce birdenbire sorun çıkarmaya başladı yani bazen dokunmatik çalışmıyo bazen tuşlar çalışmıyo sık sıkta ekran gidip geliyo sanki yan tuş kendi kendine çalışıyomuş gibi... bence yazılımsal bi sorun var böyle düşünerek format attım daha sonra nokia suitededen yazılımını yeniden yükledim (v52.0.007) v60 geçmeyi planlıyordum ama onu yapamadım... :P yardımcı olur musun dostum ? hafıza kartına dokunmadım hiç acaba virüs felan böyle yapar mı biçimlendirmek istemiyorum içindekileri kaybetmemek adına... ne yapabilirim sence ?
Arkadaşım 5800 için güzel çalışacak ücretsiz navigasyon proğramı varmı?
Kardeşim öncelikle merhaba.bende 5800 kullanıcısıyım.8.aya kadar garanti devam ediyor.telefonumda şu tür arızalar mevcut;
orta tuş zor basıyor.
tuş kilit aç yapınca ara sıra renk çizgi çizgi oluyor.
kasalarda çizikler mevcut.arka kapağın dişleri kırılmış.
kvk darbe sonucu bozulan telefonlarıda yapıyormuş diye duydum.
sivasta oturuyorum.acaba göndermeliyim?.göndersem kaç günde gelir.yaparlarmı acaba tel i ?
yardım edersen sevinirim teşekkürler
Yazılımsal bir sorun olabilir diye düşünüyorum. Tabi eğer sadece arama tuşlarında yapıyosa.benim nokia5800 arama yaparken dokunmatik ekren tuşları çalış mıyo ne yapabilirim şimdiden teşekürler
Bence hiç sertifikalamayla uğraşma derim.Arkadaşım teşekkürler. Bir sorunum daha var varsertifika. proğram kuramıyorum. şimdi opda ile sertifika yapıyorum yine proğram kurulmuyor. Telim 5800 v52.0.007 dir Proğramları başka nasıl sertifikalandırabilirim?
Ndrive var ama nokia mpstan daha geç bağlanıyor n drive nokia maps'a nokia suite'den harita yükle ücretsiz kullanabilirsin.Arkadaşım 5800 için güzel çalışacak ücretsiz navigasyon programı varmı?
benim telefon bir hafta önce birdenbire sorun çıkarmaya başladı yani bazen dokunmatik çalışmıyo bazen tuşlar çalışmıyo sık sıkta ekran gidip geliyo sanki yan tuş kendi kendine çalışıyomuş gibi... bence yazılımsal bi sorun var böyle düşünerek format attım daha sonra nokia suitededen yazılımını yeniden yükledim (v52.0.007) v60 geçmeyi planlıyordum ama onu yapamadım... :P yardımcı olur musun dostum ? hafıza kartına dokunmadım hiç acaba virüs felan böyle yapar mı biçimlendirmek istemiyorum içindekileri kaybetmemek adına... ne yapabilirim sence ?
Arkadaşım teşekkürler. Bir sorunum daha var varsertifika. proğram kuramıyorum. şimdi opda ile sertifika yapıyorum yine proğram kurulmuyor. Telim 5800 v52.0.007 dir Proğramları başka nasıl sertifikalandırabilirim?
en hızlı ve en garantili hackleme yöntemi
http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-yazilim-destek/tum-symbian-cihazlari-3-dk-da-hackleme-2012-sertifika-derdine-son-547695.html

O zaman bırakalım da seçimi arkadaşlar yapsın.![]()
dostum alternatif ve çeşitlilik konuya zenginlik katar. Zorla bunu uygula demek bizim haddimize düşmez. Bende sana destek oluyorum dikkat edersen. Seni ezmek gibi bir niyetim yok.
Sakın gücenme ve kırılma burada biz bir aileyiz, hatalarımiz ve kusurlarımiz ile birbirimize sahip çıkmaliyiz.
Gözlerinden öpüyorum kardeşim.

benim verdiğim linke bak. O çözüm olur derdine büyük olasılıkla. Ben telefonumu bu anlatım ile 2 dakikada hack ettim.Arkadaşım verdiğin linkteki söylenenleri yaptım işe yaramadı. yine sertifika istiyor.
benim verdiğim linke bak. O çözüm olur derdine büyük olasılıkla. Ben telefonumu bu anlatım ile 2 dakikada hack ettim.
http://www.maxicep.com/symbian-s60v...ckleme-2012-sertifika-derdine-son-547695.html
Arkadaşım teşekkür ederim yönlendirdiğin yerdeki proğramları indirip kurdum istenilen herşeyi yaptım olmadı
---------- Eklendi @ 15:55:11 ---------- Yazıldı @ 15:47:56 ----------
Ayrıyeten bilgisayardan proğramı yüklemeye çalıştığımda yüklenmez dosya boyutu çok büyük diyor.bu söylediklerini yapmadan önce böyle bir sorun yoktu.